Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Też samotna

Seks po 1 dniu znajomości, jest jakaś szans by z tego coś było?

Polecane posty

Nie osłabiaj mnie :O Zamiana pomarańczy na czarny to jedyne możliwości Twojego kombinowania. :O Bo doskonale widać, że masz suszarkę zamiast mózgu.

żone poznałem na imprezie u kolegi w akademiku poszliśmy do niej do domu tylko po płyty i skonczyło sie szybkim numerkiem dzisiaj mamy dziecko i jest ok

ja mam takiego dobrego kolege, kiedys po imprezie obudzil sie w lozku nagi, nie pamietal zupelnie co sie dzialo dzien wczesniej i za chwile przyszla jakas dziewczyna (nie kojarzyl nawet jej twarzy) ubrana tylko w jego slipki - a po tym byli ze soba ok 4 lat - wiec jest mozliwa taka 'znajomosc'

jak byłem w wojsku to często uprawiałem seks z kolegami z jednostki praktycznie po jednym dniu znajomości i żaden poważniejszy związek z tego nie powstał :(

Dzięki, pocieszyliście mnie. Teraz po prostu trzeba się lepiej poznać i może będzie ok . Plusy z tego są takie, że chociaż wiem, że w łóżku mi odpowiada :)

Daj spokój, ja nigdy nie byłem w wojsku. Choć w tych czasach nie było to proste. Dopiero jak solidnie wylizałem futro jakieś cywilnej urzędniczce, która działała w strukturze armii, sytuacja się uspokoiła. Trepy już dawno widziały moją twarz w błocie, przyciskaną solidnym butem. Teraz gdy przyjdzie bronić Ojczyzny :) zapakują mnie do armaty i wystrzelą w kierunku wroga. Wybacz Też samotna, miałem słabszy dzień, takie też chodzą po ludziach. Pozdrawiam i powodzenia. :) 🖐️

"Wybacz Też samotna, miałem słabszy dzień, takie też chodzą po ludziach. Pozdrawiam i powodzenia." Nie przejmuj się, przywykłam. W realu też trafiam na takich co to co chwilę mają słabszy dzień i się na mnie wyładowują. Ale co mnie nie zabije tylko dobrze zrobi mi :)

Gość nie ma znaczenia
Ja uprawiałam sex z moim obecnym chłopakiem parę godzin po poznaniu się.....jesteśmy razem prawie dwa lata :)

Nie, nie uważam, że ma mnie za kurewkę, to nie. Po prostu nie wiem czy facet może mi zaufać i traktować jak kandydatkę na poważny związek. Może myśleć skoro ze mną tak szybko to może nie ma oporów.

Gość nie ma znaczenia
Też to na początku rozkminiałam - wiesz, co on o mnie myśli, znaliśmy się ledwo parę godzin...ale jak widać to było to. Zakochaliśmy się w sobie i jest ok. Więc się nie zadręczaj - będzie co ma być.

Może lepiej nie rozwalać tego na czynniki 1, było, zdarzyło się. Jesteśmy dorośli, samotni w sumie nic złego.

a ja sie nie zastanawialam, na nic nie nastawialam, tez myslalam ze bedzie po prostu fajnie jakis czas a potem skonczy sie szybciej niz zaczelo, ale jakos tak wyszlo, ze juz mnie nie chcial zostawic w spokoju a o rodzinie zaczal mowic na kilka miesiecy po tym jak sie poznalismy :)

Niestety, mój już rodzinę ma. Po rozwodzie i ma dziecko. Ale też się nie nastawiam, cieszę się z tego co mam. Jeśli mamy być razem to będziemy.

Dziecko mieszka daleko, ponad 400 km od nas. Muszę wyluzować, on nie wie że zaczęło mi zależeć. Jeszcze 2 dni i będę się z nim wiedzieć a jak się uda to i w weekend się spotkamy.

nie ma znaczenia gdzie jest dziecko, ale facet bedzie zawsze mial zobowiazania, dziecko bedzie przyjezdzalo do was na wakacje, bedzie mu dawal kase z waszych pieniedzy, zacznie cie to wnerwiac, teraz poki nie czujesz nic do tego faceta jest ok, ale z tego co wiem to niektore kobiety potrafia zaakceptowac i bys szczesliwe, moze ty nalezysz do jednych z nich, ja tylko wypowiadam sie na swim przykladzie, nie umialabym. bzyknelabym i owszem ale nie chcialabym z takim zakladac rodziny..

A chwilę wcześniej sama kazałaś mi nie myśleć że możemy być razem :) Więc nie myślę. Będzie co będzie. Jeśli trafię na swoją drugą połówkę to nie będę patrzeć na to czy ma dziecko czy nie. Sama jestem po 7 letnim zwiazku i zaczynam wszystko od nowa, odeszłam nic nie zabierając, utrzymuję się sama więc jego kasa mi niepotrzebna.

no nie kaze ci myslec, ale owy kandydat by odpadl w przebiegach na starcie bo same z nim beda potem problemy. nie wierze w zadne drugie polowki tez. mozesz byc z kims 10 lat i znalezc nastepnego, kolejna druga polowke, kochac 10 razy w zyciu. szkoda sobie pogarszac sprawy nalecialosciami w postaci dzieci z poprzedich zwiazkow.

Gość mala...,,,
kiedys poznalam na fotce.pl kolesia i umowilam sie z nim w knajpce pogadalismy i rozeszlismy sie , na drugie spokanie przyjechal do mnie obejzeliswy film po czym on pierwszy zaczol (byl bardzo przystojny balam sie za jak odmowie on mnie oleje ) i stalo sie kochalismy sie pol nocy , jak wracal do domu balam sie ze to koniec a co sie okazalo , jestesmy juz 4 lata mamy slub i coreczke jestem z nim bardzo szczesliwa kochamy sie

Nie myślę o tym, to że ma dziecko to najmniejszy problem, są jeszcze inne dużo trudniejsze. W każdym razie lubię go, lubię z nim spędzać czas, seks z nim jest cudowny i będę póki się da z tego korzystać.

Gość sdfghbkkjhgbf nm
ja sie bzykałam z poprzednif chłopakiem pół godziny po poznaniu byliśmy razem 3 lata z obecnym kilka godzin po poznaniu mamy już dziecko nie dołuj sie bedzie dobrze