Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham mężaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wiecie co dziś zrobił mój mąż?

Polecane posty

patrzę przez okno a on wsiada do samochodu, wybiegłam na taras i krzyczę do niego gdzie jedzie. Powiedział mi tylko że jeśli chcę to mogę pojechać z nim, pomyślałam sobie że i tak nie mam nic do roboty więc...krzyknęłam tylko, że szybko się zbiorę i lecę do niego.Przebrałam się, umalowałam, zeszłam na dół, gdy wsiadłam do auta mąż kazał zapiąc pasy po czym....wjechał po prostu do garażu :P popatrzył się na mnie, uśmiechnął i wysiadł z samochodu...przez chwilę nie wiedziałm jak się zachować, mój Kochany to jednak ma dziwne poczucie humoru, śmiejemy się z tego cały wieczór :)

Gość Lilly Evangeline**
ale mi humor poprawiłaś :D:D:D:D:D

Gość oleeeeczkappii
o ja jebie hahahahahahahahahahahahahahhaahah xD

Gość Misrotka
hahahahahahahahahahahahaha

Gość wróżka aniaa
to nie on ma poczucie humoru - to ty jesteś kretynką 🖐️

Gość Lilly Evangeline**
:Dzasnę dziś z uśmiechem na ustach a miałam taki fatalny dzień :) haahahahahahahah

kiedyś w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość kanta_lupa
Super !!! fajna z was para :-) [banan od ucha do ucha]

dodam jeszcze, że on jest czarnoskórym Senegalczykiem i mieszka w pobliskim ośrodku dla uchodźców

to drugie to nie ja :p najśmieszniejsze jest to, że ja to też gdzieś kiedyś czytałam ale nie wierzyłam że dam się też tak wrobić :)

Był taki dowcip na chamsko.pl :P Albo to co napisałaś to prowo oparte na tym dowcipie, albo faktycznie Twój luby znający się na kawałach wkręcił Cię, bo Ty akurat tego numeru nie znałaś.

kiedyś próbowaliśmy jeździć razem rowerem, ale jak mi się włosy łonowe wkręciły w łańcuch to z bólu dzwonek odgryzłam

Gość ale ściema, ten dowcip
czytałam już dawno temu 😴 -100/10

Gość Lilly Evangeline**
:DD:D:D::D w duecie z podzywem jesteście the best :D:D:D:D

Gość Lilly Evangeline**
*podszywem :P

Gość katarina1155
dobre, ostatnio słyszałam w kabarecie: dlaczego Bóg stworzył pierwszego mężczyznę?a odpowiedż rozbawiła nawet mojego męża: bo musiał zacząć od zera!

Gość a mój mąż...
czytał to właśnie ze mną :-) uśmialiśmy sie po pachy... no i przyznał się , że robił wiele rzeczy gdy ja spałam, a że mam twardy sen jak cholera to nawet kiedyś przez sen ten no... sobie użył a ja nic :D ale za to powiedział tak: Kochanie Ciebie nic nie obudzi,moge robić wszystko...prócz jednej rzeczy... jak zabrzęczą pieniądze w kieszenie to od razu się budzisz :P

Gość a mój mąż...
potem mój mąż wyszedł z konfesjonału, a spod sutanny wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość a mój mąż...
podszywie ale masz poczucie humoru :P

Gość a mój mąż...
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników :classic_cool:

Gość Ależ...
To z kolei mąż mojej znajomej mówi kiedyś do niej: "Kochanie a wiesz, że w tym roku sylwester przypada w piątek 13" A ona na to: "Naprawdę, nie wiedziałam.."

Gość bbhnr
to juz bylo:D