Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wru18

Czego potrzebuje kobieta po porodzie?

Polecane posty

Byle nie nic zwiazanego z dziecmi,porodem i macierzynstwem! Mnie to troche irytowalo, jak kazdy podsuwal mi a to wkladki laktacyjne, a to biustonosze do karmienia,a ja chcialam poczuc sie jak kobieta,a nie jak tylko i wylacznie stacja karmiaca, przewijajaca i usypiajaca. Tesciowa jako jedyna to zrozumiala i dostalam od niej perfumy w zestawie z balsamem i to ucieszyło mnie naprawdę :)

Gość anka z Łodzi
a ja dostałam prościutki aparat fotograficzny cyfrowy i byam zadowolona, ale jak bym dostaa mp3 to teź bym była wtedy zadowolona, bo godziny przy cycu mnie wykańczały

A ja zgadzam się z poglądem, że przypilnowanie siostrzeńca byłoby najlepszym prezentem. Moja siostra nigdy z taką inicjatywą nie wychodzi, za to jej mąż od czasu do czasu tak. I choć synek jest już dość samodzielny, to zawsze choćby zabranie dziecka na plac zabaw, czy np. na basen, spacer cokolwiek przez zaufaną osobę, ucieszy rodziców:) Też jestem zdania, że akcesoria matczyno - karmicielskie będą tylko pozornie cieszyć. A jeśli zupełnie nie masz pomysłu, to może zapytaj siostrę co się jej marzy:)

Ale on ma 2 miesiące i nie je nic poza mlekiem matki i to bardzo czesto ... ;/

Gość bellabonda
Mój synek ma 4 miesiące i też go karmię. Rzeczywiście, zostanie z takim małym dzieckiem to średni pomysł. Ja swojego czasami deleguję na spacer z ciocią (i moim starszym dwulatkiem), ale w tym czasie sprzątam albo robię coś równie pasjonującego. Jak mój synek miał dwa miesiące to najlepszym prezentem byłoby, gdyby ktoś przyszedł do mnie, zrobił mi manicure albo pofarbował włosy :) Ale fajna bielizna też by się przydała.

No wreszcie jakiś rozsądny przemyślany pomysł :) DZIEKUJĘ bellabonda