Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfleiojdohodihiahcdhsi

Pierścionki ORSAY-warto?

Polecane posty

czy któraś z Was ma pierścionki z orsay'a? czy one szybko czarnieją? bo srebro to to raczej nie jest prawda? czy warto taki kupić? one kosztują coś w granicach 10-30 zł-zależy jaki.Dziś oglądałam podobały mi się niektóre i zastanawiałam się czy kupić.

Ale jak mają mi się zaraz "zdrapać" to wolę już dołożyć i kupić coś porządniejszego niż na darmo kasę wydawać. Dlatego pytam.

Pierścionek pierścionkowi nie równy. Czasami te droższe (nie mówię o tych z prawdziwego złota itp) szybciej się niszczą, niż te tańsze. Spróbuj i kup, na przyszłość będziesz wiedziała, czy warto.

no może i masz rację :) tak zrobię.

Moim zdaniem nie opłaca się kupować pierścionków z popularnych sieciówek. Miałam kilka (orsay, H&M, aldo) i wszystkie szybko zrobiły się czarne. Lepiej dopłacić te 30 - 50 zł i kupić srebrny pierścionek. Ale jak trafisz na promocję to 5-10 zł możesz wydać :P czemu nie.

Widzę że ta metoda nie poskutkowała :D

Ale wiesz co, spodobało mi się ze masz taki pogląd na temat swojej ewentualnie przyszłej żony, w sensie żeby dla niej wszystko najlepsze.

masz o mnie chyba przesadnie dobre zdanie....(jeśli zrozumiesz oczywiście co mam w tej chwili na myśli po przeanalizowaniu Twojej ujmującej wypowiedzi). Chyba jednak za wiele od Ciebie wymagam.

hm...z moja jest wszystko w porządku więc nie musisz się starać. Postaraj się może o coś innego- najlepiej o nowy móżdżek :)