Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snepszyn klołs to jor hart

Chcę umrzeć. Kto chciał i już nie chce. Co się zdarzyło.

Polecane posty

Co mam robić.

Gość fdsafasdfdsa
JA CHCIAŁEM I UMARŁEM.

Gość tylko 10 wpisów
a co by miało się zdarzyć?

Gość fdsafasdfdsa
A TAK NA POWAŻNIE. SPRÓBUJ WSTRZYMAĆ ODDECH.

7 lat walki, najpierw z depresja, potem po prostu ze złym nastrojem. po 7 latach sajgonu okazuje sie ze kocham byłego. jestem tego pewna. a on mnie nienawidzi. pije wieczór w wieczór do upadłego od pół roku, pale 2 paczki dziennie, staram sie starac ale nie mam siły.

Gość tylko 10 wpisów
ehh kochana, nie warto, to co ty przeszłaś to jest standardowy pakiet tu na ziemi - Głowa do góry 🌻

Gość pork
Ja chciałam umrzeć. Dlaczego? Matka chora na schizofrenie, ojciec alkoholik, zostawił nas. Mam 2 starsze siostry które trzymały mnie jakoś w pionie. Miałam wtedy jakieś 14 lat. Potem samotność, brak akceptacji samej siebie sprawiły że chciałam zniknąć. Nie budzić się więcej. W między czasie rozwijała się przyjaźń z dziewczyną która pokazała mi że nie należy wstydzić się swoich emocji. Rozmawiała ze mną o tym co przeżywałam. Dziś jest moją przyjaciółką dziękuję jej z całego serca że trwa, i twierdzi że jestem dla niej ważna. Niedawno znowu pojawiły się te myśli. Brak pracy albo inaczej: brak odwagi żeby zacząć o siebie walczyć, rodzące się uczucie dla kogoś kto nawet nie wiedział o moim istnieniu. Tzn wiedział, ale nie zauważał. Ciągle pytania: co dalej ze sobą zrobić? Jak żyć? Jak znaleźć w sobie siłe żeby wyjść z tego marazmu? Wspomniana przyjaciółka zabrała mnie w pewne miejsce, on mnie zauważył i zabiega o mój czas. Chce poznać, troszczy się. Myśli odeszły ale smutek jeszcze gdzieś tam głęboko pozostał.

Gość załamana1111111111
nie rób tego.... ja sama kiedys probowalam ale mnie uratowali a wczoraj moja kolezanka sie najadla tabletek straszny widok placzacych w okół