Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynkaaaaaaa

T-MObile - czy warto?

Polecane posty

Gość martynkaaaaaaa

Podobno mają jakieś teraz abonamenty na kartę ciekawe. Czy to się opłaca? Ewentualnie jakieś inne sieci? Bym chciała tak za 20zł miesięcznie, bo tyle mi starczy i na kartę doładowanie co miesiąc. Ktoś coś doradzi? Najlepiej, żeby dorzucili telefonik za 1zł :)

Gość martynkaaaaaaa
w górę

Gość martynkaaaaaaa
:)

Gość t t t mobile
ja mam w t mobile i szczerze mowiac srednio jestem zadowolona jesli chodzi o pakiety np minut to wedlug mnie lepsze sa w orange czy w plusie ale z kolei warty polecenia jest w t mobile pakiet internetowy placisz 9 zl i serfujesz bez ograniczen

Gość ale w plusie maja
lepszy internet za 9 zl, w t mobile masz 100 mega za 9 zl i po przekroczeniu spada szybkosc na 16 kb a w plusie za 9 : masz 150 mega po przekroczeniu obcinaja mniej bo na 32 kb

Gość ale w plusie maja
a tak w ogole to racja, t mobile to paskudna niemiecka panstwowa firma Jak mamy sie dac okradac to wole polskiej firmie ktora jest plus a nie francuskiej Orange czy niemieckiej T mobile

Gość martynkaaaaaaa
uup

Gość martynkaaaaaaa
play tanie jak barszcz to znaczy jakie ceny?

Gość martynkaaaaaaa
:):

Gość martynkaaaaaaa
kkkkkkkkkkkk

Gość czizyyyyyyys
masz bana na google? przecież wszystko masz na stronach podane. ja generalnie mam w play mixa za 30zł i sobie chwale. wykupuje 2x w ciągu miesiąca pakiet na smsy do wszystkich sieci co w sumie kosztuje mnie 10zł, pozostale 20 mam na rozmowy, ktore sa bardzo tanie do wszystkich sieci.. generalnie nie jestem w stanie wydać tych 30zł w ciagu miesiąca, a de facto co miesiąc muszę sobie doladowywac za te 30 (umowa do tego zobowiązuje) i już mi się nazbierało 140zł..

Ja jestem w Plusie i nie narzekam. ;) dobre oferty i ogolnie tanio. Orange tez jest dobrą siecią, choć co prawda kilka znajomych ma czasami tam problem z zasięgiem. Ale ogólnie tez dobra sieć ;). Tmobile bym nie polecała, a tym bardziej Play! Play może sam w sobie jest tani - na dobre oferty, itp., ale nie zapominajmy, że np. Plus jest 'pokłócony' z Play'em i przez to w plusie praktycznie wszystkie oferty nie obejmują Play! A co gorsza - np. sms do Play jest droższy niż do Orange. Tak wiec, będąc w Play może być tak, że to Ty bedziesz musiala ciagle dzwonic i pisać, bo do Ciebie nikt nie bedzie chciał tłumacząc, że za drogo :classic_cool: 🖐️. Pozdrawiam.

Gość martynkaaaaaaa
No właśnie tak myślę, że ten Play to się nie opłaca.