Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika1990

mam 21 lat i jestem sama.

Polecane posty

Gość Marika1990

Jak w temacie. Nie wiem, co jest ze mną nie tak. Nigdy się nie całowałam, nie chodziłam z nikim za rękę, nie byłam na randce. Gdy większość moich przyjaciółek, koleżanek znajdowała sobie chłopaków ja zostawałam sama. myślalam: "pójdę na studia to się zmieni." Zacznę 3 rok studiów w dużym mieście i perspektyw na drugą połówkę brak. Może to wina ojca, przez którego mam spaczony obraz mężczyzny? I tak naprawdę chcę kogoś spotkać, a jednocześnie brzydzę się każdym napotkanym chłopakiem, dookoła widzę samych prostaków. Dodam, że jestem biseksualna, więc zainteresowanie ze strony dziewczyn też byłoby mile widziane, a tu nic. Nie pomogły nawet portale randkowe. Zerowy odzew. Może jestem aż tak brzydka? Mam problemy z cerą i skórą, leczone u dermatologa... Staram się nie używać makijażu, to działa lepiej zarówno na skórę jak i na moje samopoczucie - czuję się młodziej. Nie dla mnie seksowne szpilki i mini, preferuję dżinsy, t-shirty. Czy taka dziewczyna nie może nikogo znaleźć? Jestem szczupła, ważę 48 kg przy wzroście 165cm, ale mam bardzo szerokie biodra (rozstaw kości miednicy) :/ cecha rodzinna. Więc to może i psychika i wygląd?

ja mam 19 i tez jestem sama. zawsze bylam i nie wiem czy dalej nie bede. tez sobie mowie ze pojde na studia to kogos znajde- zaczynam 1rok w pazdzierniku. tylko, ze u mnie problem polega na wstydliwosci, nawet jak ktos mnie zaczepi to nigdy z tego nic nie wychodzi. kiedys kazda z nas na pewno znajdzie swoja 2 polowke- czyli znajdzie osobe ktora zaakceptuje nas takimi jakimi jestesmy

Typowe myślenie dzisiejszej młodej kobiety - nie jestem nic warta bo nikogo nie mam, nobilitacją jest posiadanie BYLE KOGO aby tylko był. Jak tak można żyć.

Gość bxbxbxc
ja bym sie nie pakował z tego wzgledu ze masz dopiero 21 i jestes BI wiec chciałabys sprobowa tez z dziewczyna rzecz jasna. niezdrowa sytuacja dla zwiazku

Gość kjhnjbnhvj
looooser a w kosciele byles????????????????????????????????????????????????????????

To jeszcze nie koniec świata 21 lat i sama. Ze mnie się śmieli jak można być dziewicą w wieku 22 lat..a jednak można! i wiesz co niema co żałowac...na wszystko przyjdzie czas i pora. Mam 2 przyjaciółki... ja i druga z nich..miałyśmy zawsze spore zainteresowanie u płci przeciwnej....a 3 kolezanka nie ( i niemiało to nic z urodą wspólnego) - poprostu. I wiesz co sei stało? 2 miesiące temu bawiłyśmy się na jej weselu:D Ona teraz jest szczęśliwą mężatką...wszystko potoczyło sie tak szybko ( nie wpadli!) a my nadal jesteśmy wolne...tzn nie dokońca wolne ale nie mężatki.. także jak jest komu pisane...:)