Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dooookdd9f9gfgf

Widzieliscie kiedykolwiek na mieście aż tak chudą dziedwczyne jak ta??bo ja nie.

Polecane posty

Gość dooookdd9f9gfgf

koszmar .. nigdy nie widzialam na ulicy tak chudych nóg..:( fuj

Gość załamana1111111111
ona wyglada jak smierc

Gość d8titt
straszna

a wy pewnie wygladacie jak grube lochy. Jak ma się za punkt odniesienia swój wielki świnski brzuch i nogi jak balerony, to kazda szczupła dziewczyna bedzie dla was szkieletem. Rubik ma taka a nie inna pracę, która wymaga od niej konkretnej wagi. A wy wracajcie żreć boczek ze smalcem tłuste krowy.

Gość jurand ze s.
przepiekna kobieta

Tylko że ta praca jest nienormalna skoro ma takie wymagania. ładna młoda dziewczyna a robią z niej chodzącą śmierć. Ciekawe czy będzie jej do śmiechu jak będzie chciała zostać mamą i się zaczną jazdy z hormonami.

Gość ryewry
to piękna kobieta, i sie tak z niej nie "śmiejcie" bo ona chodzi po czerwonym dywanie i sypia w najlepszych hotelach a wy łazicie po brudnych płytkach w kuchni, wysmarowanych wczorajszą pomidorówą i gotujecie obiad a jedyna pięlegnacja jaką czynicie to depilacja wąsika

no coz wg mnie z twarzy nie jest pieknoscia, jest duzo ladniejszych polskich modelek od niej. ale figure ma swietna a nogi sa po prostu bardzo dlugie- gdyby byly krotsze nie wygladalyby tak jak u zyrafy

ryewry ty pewnie nawet nie wiesz jakie to sa najlepsze hotele wiec zajmij sie swoim wasikiem

No to wychodz, czy ja cie kurwa bronie? Nie mówimy o wszystkich innych dziewczynach, tylko akurat o Rubik. Zawsze znajda sie ładniejsze, co nie zmienia faktu,ze to rubik podpiuje kontrakty na miliony dolarów,a nie dziwnym trafem te wszystkie super pieknie dziewczyny, które spotykasz na ulicy.

Gość ryewry
wiem, wiem. Jestem w NY, studiuje na columbii i miałam praktyki w vogue, (to taki magazyn o modzie...wiesz są nie tylko rzeczy o programie telewizyjnym) kilka razy byłam w las vegas u hiltonów i w four seasons, w plazie i wielu inych więc wracaj do swojego Kłaczmadowa czy innego Tartaku, i nie zapomnij o zmyciu podłogi bo mężulek ma taki bebech że nóg nie widzi i sie poslizgnie ;D- służe dobrą radą

ryewry, no widzisz a ja od zawsze latam do japonii i usa, zwiedzilam prawie cala europe od zawsze spie w plazach, hiltonach, intercontinetalach, hayatach itd wiec jesli myslisz ze jestes jedyna na tym forum ktora cokolwiek widziala i gdziekolwiek byla to jestes w bledzie. oprocz tego jestes strasznie zarozumiala i nikogo nie obchodzi gdzie mieszkasz i studiujesz:D

Gość o ale z was chamki
Nawet jeżeli ktos ma grube nogi, to nie znaczy, ze mamy się zachwycać dwoma wychudzonymi patykami. Jest na świecie wiele kobiet, ktore maja ładniejsze nogi i możemy im tych nóg zazdrościć. A ryewry to jakaś sfrustrowana idiotka, która myśli, ze jak ktos jest sławny, to zaraz trzeba się nim zachwycać. Wiesz, niektórzy mają swój gust i swoja opinię, a nie klepią za innymi.

Gość ryewry
nie chodzi o zachwycanie. Można powiedzieć że: nie ma stylu ma niezbyt zgrabne nogi, ma krzywy nos ale nie że jest "ona wyglada jak smierc" "Ona jest tragiczna, nie wiem co ludzie w niej widzą." to jest żywa zazdrość, polacy... wiecie co tutaj jest inaczej sukcesów się gratuluje a gazety o modzie kupuje się żeby pooglądać ładne modelki i dobierac później coś do siebie a nie to co tutaj: bierze gazete żeby z drugim tucznikiem rozmawiać -jaka ona brzydka jest -fuj, mój mąż takie chudej by nie tkną - i ma za duże cycki -no oblesna -i ta sukienka od chanel -ch*jowa - o właśnie kupiłam sukienkę w biedronce chcesz zobaczyc? -jasne -podobno hit lata to jest żenua, po co kupujecie i się tym wogóle interesujecie. Czy jest jakaś osoba która wam dogodzi?????

ona jest modelka i zarabia na tym jak wyglada w pracy mam dziewczyne chudsza od niej - je normalnie ale wyglada jak szkielet (jej sie to podoba wiec tego nei zmienia), wszystkei stawy ma szersze np kolana szersze od nog, na plecach wystaje jej meidnica. no i przez to bardzo neizgrabnie chodzi, nie ma nic w nej gracji (jak w Anji) 2im przykladem jest siostra mojego meza - nei je prawie nic, do tego ma chora tarczyce, w ciele trudno znalezc jakies zaokraglenie, np pupa to wystajace kosci - ale ona to lubi jesli komus sie podoba wychodzone cialo to mi nic do tego, kazdy wyglada jak chce

Gość jurand ze s.
zlot glupich cip haha :D robicie zawody w fantazjowaniu?:D:D:D