Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23.08

zła matka

Polecane posty

Gość 23.08

Wczoraj przeżyłam horror. Zostawiłam moją 7 miesięczną córkę dosłownie na chwilkę na kanapie a ja poszłam do kuchni po obiadek dla niej, nagle słysze lekki huk i płacz, więc poszłam patrze a mała leży na podłodze myślałam że zawału dostane. Na szczęście nic jej nie bylo nawet siniaka nie ma , kanapa jest dość niska więc tylko się osunęła co oczywiście nie usprawiedliwia mojej głupoty. Zostawiłam ją na plecach i myślę że obróciła sie na brzuch i potem znowu na plecy chciała i się osunęła. Nie mogę sobie tego darować. Ona ma dopiero 7 miesięcy co to będzie później :(

Gość siri
Wszystko przed Tobą....może kup sobie książkę o rozwoju dziecka , będziesz lepiej przygotowana na różne zdarzenia....Pozdrawiam!

Gość mamusieńka..
7 miesięcy i ty tak przeżywasz.. Bez przesady...

Gość Swoja drogą
kto zostawia tak "duze" dziecko samo na kanapie? Przeciez ono potrafi juz siedziec, obracac się itp i NIE WOLNO ZOSTAWIAC DZIECKA NAWET NA CHWILKE SAMEGO CZY TO NA KANAPIE CZY NA PRZEWIJAKU!!!! Połóz na podloge i idz wtedy Boze tyle sie o tym mowi ale do niekotrych to nie dociera.

Gość wcale nie jesteś złą matką!
powiem Ci ze ja mojego syna zostawiam od początku na przewijaku który jest na łóżeczku. synek ma 15 mieisęcy i do tek pory ani razu nie poleciał. ale on jest wyjątkowo ostrożny. jak mu powiem ze ma lezeć, czy siedzieć to siedzi bez mrugnięcia okiem;) nie przejmuj isę, małej nic nie jest. jeszcze nie raz zrobi sobie coś, a ty nie będziesz miała na to wpływu!!

Gość Swoja drogą
wcale nie jesteś złą matką! zostawiasz dziecko kotre ma 15 miesiecy na przewijaku!!!!!!!!!!! kuźwa jaka nieodpowiedzialnosc!! a potem bedzie płacz ze nie posluchal i zlecial i rąbnąl łepetyną o podłogę sama prosisz sie o to.

Najlepiej połóż dziecko na podłodze, albo do łóżeczka. Ja kładę jeszcze na podłodze, na macie, która leży na 2 kocach (mały jeszcze nie raczkuje). Ale żałuję, ze kupiłam taką matę (płaska), bo wczoraj na Allegro widziałam taką, co ma stawiane boki, więc dziecko z niej nie wylezie (jeśli jeszcze nie chodzi), a można te boki też rozłożyć na płasko i wtedy mata jest większa. No, ale drugiej nie kupię ....

Gość ty sobie zartujesz????????????
to dopiero początek zmartwień, wiem co mówię na cókę 2letnią strasznie rozrabiajacą, oczy dookoła głowy i trzymanie za rękę czasem nic nie daje i tak cos zbroi,