Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Bezrobotne, samotne prawiczki

Polecane posty

Czy uważacie, że w obecnej sytuacji (bez wygranej w totka) macie szansę na fajną dziewczynę?

Gość znów odpad atomowy
zwlókł się z zaspermionej pościeli. pożyteczni ludzie już dawno w pracy. kolejny dzień użalania czas zacząć ! a nie może być jeden dzień bez umysłowej impotencji ? może byś spróbował, ja trzymałabym kciuki, aż zbielały by knykcie.

Gość Sgwhsr
"pożyteczni ludzie już dawno w pracy." Pierdolisz. Jest kryzys i o prace ciezko.

Wątpię, żeby z pensja 1 tys, byl atrakcyjny dla dziewcząt. Rozwiazaniem jest wygrana w totka. Juz zlozylem prosby do św Antoniego i Franciszka.

Gość 23663262623
Kobiety leca na kase, wiec jak wygrasz to bedziesz miec kobiete. :)

dodano: 22 sierpnia 2011 13:19 Święci Pańscy Antoni i Franciszku, Piszę te prośby bo już czas po temu najwyższy. Najpierw proszę o zdrowie dla całej mojej rodziny i mnie samego. Następnie proszę o wygranie 6 w Lotto dla mnie. Trzecią i ostatnią moją prośbą jest znalezienie pięknej dziewicy i wzajemna miłość i wierność na wieki wieków. W zamian zobowiązuje się przekazywać pewne sumy pieniędzy z wygranej na pomoc potrzebującym. autor Looooser

Wątpię, żeby z pensja 1 tys, byl atrakcyjny dla dziewcząt. tysiąc to minimum jakie powinien mieć przy sobie zapraszając na randkę :D Heh, co prawda potem to może się żywić trocinami... ;)

Co za ludzie!!! A jak tysiąc zł będziesz zarabiał to co??? starym kawalerem zostaniesz czy co!! OMG! Niewiem ja jestem jakaś zacofana chyba bo dla mnie facet nie musi być "nadziany" musi poprostu być wobec mnie fer i tyle! A cała reszta wtedy nie ma znaczenia! Co by mi było po facecie który kase by miał...jak by niebył dla mnie dobry... pieniądze szczęścia nie dają....! może troche życie ułatwić mogą ale jak sie jest razem to cała reszta niema znaczenia!!!!

Gość monogamiczna_singielka
hej Looser, nie kombinuj ze świętymi, szybko tutaj ustal procent od wygranej, który dasz na biednych już już już

określ procenta, ale już !

o widzisz :-) i teraz święci pochylą sie nad Twoją prośbą na serio, a potem rozliczą.

Gość 43663634636436
Ale Boga nie ma. Modlitwy nic nie dadza. :)

To że jestem nowa nie oznacza że dopiero co życie zaczełam i nie wiem co jest w życiu dla mnie wazne!!