Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juwenuskaw

mialyscie bol glowy po narkozie lub zzo?

Polecane posty

Gość juwenuskaw

podobno niekiedy takie jest powiklanie

Gość szczerze, jeśli
owszem u mnie w rodzinie kobieta miała przez bardzo długi czas potworne bóle głowy po zzo przy cc. Do dziś zdarzają się jej straszne migreny. A wcześniej nigdy nie miała.

Gość mireczkaa
miałam podpajęczynówkowe- dwa lata temu. Żadnych bóli głowy.

Gość tak ja miałam
okropy ból głowy właśnie po znieczóleniu zzo, nie wolno przez 12 godzin po operacji podnosić głowy, a ja kilka razy się zapomniałam i po około48 godzinach przyszedł tak okropny ból nie do wytrzymania, do tego mdłości, trwało to umnie chyba 10 dni.

głowa mnie nie bolała, jednak po zzo strasznie swedziało mnie ciało na nieznieczulonych czesciach czyli od pasa w gore, drapałam się jak szalona zdzierajac przy tym skóre;-( pozniej sie dowiedzialam ze testowali nowe znieczulenie i to byl jego efekt uboczny, w tym czasie jak rodzilam w moim szpitalu masowo leciały cesarki zeby wlasnie przestestowac ten srodek;-( dowiedzialam sie po fakcie...

Gość tak ja miałam
dodam że fachowo mówi się na to zespół popunkcyjny.

Gość Niestety mialam......
po cc potworne bole glowy mimo ze bardzo pilnowalam sie zeby nie podnosic glowy te 6 godzin ale mimo to myslalam ze umre z bolu zaczął sie dobre po cc. Jeszcze w szpitalu wezwali do mnie anastezjologa bo zaden lek nie pomagał i on poiwedzial ze tak czasami jest po wkluciu i nie wazne czy podnosi sie glowe czy nie to tzw popukncyjny bol glowy. Zdecydowali sie podac mi ketamine i przeszlo ale niecalkiem potem powiedzieli ze jezeli przez kolejna dobre nie przejdzie to zrobią mi tzw łatę z mojej własnej krwi czyli kłują sie jeszcze raz z miejsce gdzie dawali znieszulenie i załatają dziure moja krwią ale na szczescie przeszlo samo po 3 dniach ale bralam baaaardzo silne srodki przeciwbolowe. Sama miewam migreny od dawna ale czegos takiego nigdy nie przezyłam!!!!!!!!!

Gość juwenuskaw
tak wiem ze taką ma nazwe . i wiem skąd sie bierze ten ból