Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano1988

laska z pracy

Polecane posty

Podoba mi się jedna dziewczyna z pracy. Co tam podoba,kręci mnie. Ma świetne nogi. Zwykle chodzi w obcisłych dżinsach, w których wygląda świetnie, czasem w mini- wtedy wygląda po prostu bosko. Lubi czasem usiąść mi na biurku, gdy rozmawiamy, a wtedy często tracę wątek. Problem tylko polega na tym, że ona mam 32 lata i jest menagerką innego działu, a ja 23 lata i jestem zwykłym pracownikiem.

niektore kobeity w pracy lubia dominowac i zdaja sobie sprawe z tego, ze moga kolegow krecic

niektore kobeity w pracy lubia dominowac i zdaja sobie sprawe z tego, ze moga kolegow krecic Wiesz o tym z własnego doświadczenia?

to nie jest tak, że ona zawsze siada wtedy na biurku. Czasem jej się zdarza. W stosunku do innych widziałem parę razy też takie sytuacje.

widocznie taki ma styl ;) a konkretnie jakie pytanie kierujesz? czy możliwa jest bliższa zażyłość między Tobą a nią, patrząc na wiek i zajmowane stanowiska?

jesteśmy na ty tak jak z innymi pracownikami. Rozmawiamy na różne tematy związane z pracą. Ale wiesz, to jest takie dziwne, że ona tak sobie siada. Wie chyba, że mnie to podnieca i celowo to robi.

tak jak napisała m a d z , są kobiety które lubią dominować, tyle że nie tylko w pracy, a także, i głównie w życiu... Wiem sama po sobie, że czasami wykonuje gesty, jakaś gra słowna czy coś aby zachwycić sobą faceta. Nie muszę mieć na myśli żeby coś z tego wyszło, ot po prostu to mile łechta kobiece ego :D

widocznie jesteś ciekawym facetem... tek może chodzić o dominacje nad Tobą, ale nie taką przełożona-pracownik, tylko tak jak napisałam w poście wyżej... ona widzi jak na Ciebie działa i to wykorzystuje... dowartościowuje się przez to...

skoro jest starsza to tym bardziej moze sie 'podbudowac' skoro mlodszy na nia leci ale raczej nie powinnienes sie spodziewac niczego wiecej

nie spodziewam się niczego więcej, ale powinna chyba wiedzieć, że biurko nie służy do siadania na nim. Ale co: mam jej to powiedzieć?

mnie to raczej podnieca, ale wie o tym i to wykorzystuje. Raz nawet dając mi jakiś papier chyba celowo go upuściła, żebym go podnosił z podłogi, podczas gdy ona siedziała sobie na biurku.