Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i czego on chce?

i czego on chce?

Polecane posty

Gość i czego on chce?

Kilka lat temu poznalam na imprezie u kolezanki jej kuzyna. Ja mialam 22 lata, on byl 8 lat starszy. Jakos zaiskrzylo, poszlismy do lozka, raz, drugi, trzeci...spotykalismy sie codziennie przez dwa tygodnie-pozniej on wrocil do domu, mieszka za granica od bardzo dawna. Zadzwonil kilka razy, potem kontakt sie calkowicie urwal, czasem o nim myslalam, ale to takie bardziej wspominanie ze smiechem przygody, romansu, ktorym to bylo przeciez tylko. To bylo 3 lata temu. Od przedwczoraj dzwoni do mnie codziennie, nie odbieram. Od kolezanki wiem, ze jest w domu swoim, na innym kontynencie. Wiec czego moze chciec ode mnie? Po co dzwoni? Dzwonil tez do kolezanki, pytal co u mnie, czy mam kogos itp, czy wszystko u mnie dobrze. Nie odbieram, nie mam za bardzo o czym z nim gadac. Czego on moze chciec?

Gość i czego on chce?
Z tego co wiem, to nie planuje przyjazdu do polski, wiec nie, serio nie wiem czego moze chciec.

Gość i czego on chce?
Waham sie, nie mam ani ochoty jakos z nim gadac, ani za bardzo nie wiem o czym. Ale czego on moze w ogole chciec? To mnie zastanawia. Biedny przez te 3 lata rozmyslal o mnie czy jak??:P

bez sensu takie pytanie forumowiczów. odbierz poprostu ten telefon i tyle. bedziesz wiedziała..skoro przeciez niezechcesz miec z nim nic do czynienia i nieobchodzi Cię on już to poprostu pogadasz raz..dowiesz sie o co chodzi..i dalej bedziesz zyła po swojemu. po co sie zastanawiać i pytac na forum..jak można dowiedziec się u źródła;D

Gość i czego on chce?
Chyba wlasnie oleje. Dziwne to wszystko.

wiesz wogole to by mi bylo glupio nie odbierac bo wtedy on moze sobie pomyslec ze ci zalezalo a teraz jestes zla na niego, ze sie nie odzywal. tym bardziej odbierz zeby mu odowodnic ze nie myslalas o nim wogole. jeszcze sobie zacznie niewiadomo co wyobrazac :)

Gość i czego on chce?
O tym nie pomyslalam:P Faktycznie. No to odbiore. Poslucham co ma madrego do powiedzenia i tyle.

Gość EKIPA Z NEW JERSEY
maseczjusets

Gość i czego on chce?
dzis jak na razie nie dzwoni. Moze sie obrazil ze nie odbieram:P

Gość anuska24
pewnie wszedł na forum i zobaczył co piszesz.... juz nie zadzwoni

Gość nie wiesz po co dzwoni
to Ci powiem, dowiedział się że ma hiv i chciał byś zrobiła badanie ale ty durna jesteś...z koleżankami o telefonie gadasz, na forum pytasz a nie odbierasz telefonu

Gość i czego on chce?
a niech nie dzwoni, jakos mi nie żal:P

Gość i czego on chce?
dalej cisza dzisiaj:P