Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczone oczy na kafe

jesteś na wózku? - zajrzyj tu !!!

Polecane posty

widzę,że ostatnio sporo tematów o ON, sama jestem zdrowa dziewczyna, ale chetnie pomagalam swego czasu wozkowiczom jako wolontariuszka, wiec zadne tematy z nimi zwiazane nie sa mi obce, chetnie pomoge, podziele sie doswiadczeniem, wyslucham itd itd temat ogolnie do wozkowiczów, piszcie skad jestescie, moze akurat ktos sie z kims spotka? co robicie na codzien? ile lat macie? jaki uraz? zapraszam i pozdrawiam

Gość ,mnjjnj
nie jestem na wozku ale jestem tez niepelnpsprawna i uwaga pracuje jako wolontariuszka:D

tak? na czym polega Twoj zakres obowiazkow?

Gość ,mnjjnj
nie widac na codzien mojej niepelnpsprawnosci;)ale mozliwe ze kiedys tez bede na wozku;/ co robie hmm...chodze z wozkowiczami na spacery, do kina, ogolnie przyjaznimy sie na codzien z kiloma osobami;)wolontariat+przyjazn

o kurcze - czyli moja bratnia dusza - tak tez wygladal i moj wolontariat, pomagalam im czasem cos w domach, obiadek, czy prasowanie, takie babskie zajecia:)

Gość ,mnjjnj
zaluje ze nie moge wiecej...ale moj stan zdrowia tez jest taki nienajlepszy;/ mimo ze wydaje sie byc sprawna na pierwszy rzut oka lubisz swoja prace?

obecnie nie mam na nia totalnie czasu, troche spraw rodzinnych narzucilo mi sie na raz i musze najpierw z tym wszystkim dac sobie rade, praca tego nie nazwe, to moja pasja, mysle jeszcze o studiach - fizjoterapia, ale zobaczymy czy zycie nie zweryfikuje moich planow, nie wyobrazam sobie, zebym mogla cos innego w zyciu robic, ciagnie mnie do tego i juz, niedyskretnie zapytam, Ty pewnie stwardnienie?

Gość ,mnjjnj
nie nie choroba stawow