Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszystybakus

Błona dziewicza czy koniec pochwy

Polecane posty

Gość Puszystybakus

Po długich nieudanych próbach podjęcia współżycia z powodu okropnego bólu przy wprowadzaniu członka postanowiłam według rad dziewczyn, które leczą się na pochwicę, spróbować z marchewką. Wiem, że to dla niektórych śmieszne ale nie dla mnie bo już bardzo dlugo probujemy i nic. Daje rade wsadzic marchewke na dlugosc ok 10cm. Jej obwod tez jakies 10 cm. Ale gdy probuje wsadzic ja dalej to zaczyna mnie bolec i szczypac. Nie wiem czy to blona czy koniec pochwy :O wiem ze pochwa ma ok 8 cm i podczas podniecenia rozciaga sie. Ale skąd mam wiedziec czy to koniec pochwy czy jednak blona.

Gość Puszystybakus
Dodam,ze podczas wprowadzania czlonka jest to samo.. do jakiegos stopnia wchodzi i zaczynam odczuwac okropny bol i szczypie mnie cos :O

Skoro dalej nie można bo czujesz ból, tzn. że można tylko tyle ile można - 10 cm w głąb. Zaakceptuj to.

Gość PoduSZeczkaaa
10cm na 10cm to raczeej jakiś kwadrat a nie marchewka xd - DZIECINADA!

Gość Puszystybakus
Dziecinada to określenie dla Ciebie idealne. Kto powiedział 10x10 :O czytac się naucz. I rozumować, bo obwód,a szerokość ro róznica. Dziwne to, bo błona jest wyraźnie widoczna, a więc przerwana nie została. Członek raczej na te 10 cm nie wchodzi tylko powiedzmy już po 5 cm odczuwam ten ból, więc wydaje mi się, że to jednak błona.

Gość skoro blona jest nadal widoczn
a to raczej ona jest przyczyna bolu.Ale dziwne ze marchewka wchodzi z takim obwodem bez problemu.

Gość nie sadze aby to byl koniec
pochwy tylko blona. Skoro boli po wejsciu penisa na kilka centymetrow to swiadczy o tym,ze jest on wiekszy od marchewki :D marchewka ze swymi wymiarami nie przebila blony bo zbyt mala jest. A penis jes od niej wiekszy i ma klopoty z wejsciem.

Gość matko jedyna przecież błona
jest u wejścia do pochwy a nie w głębi :) Po tych 10 cm masz co najwyżej szyjkę macicy, i jak naciskasz ją marchwią to boli. Zamiast wkładać tam warzywa idź w końcu do gina, niech cię zbada i zobaczy co się dzieje. Skąd ten ból i niemożność współzycia

Gość seksuolożka Gienia
Wsadź se genetycznie modyfikowaną kukurydzą, kabanosa, kabaczka albo pora czy tam szparaga!

Gość Puszystybakus
No ok - załóżmy, że to szyjka macicy. Czy w takim razie te 10cm obwodu mogło przerwać błonę skoro nie odczuwałam żadnego bólu tylko po głębszym włożeniu właśnie na te 10cm i dalej..? Do ginekologa nie chcę iść :( mam straszne wspomnienia gdy na siłę robił mi usg dopochwowe. Miałam łzy w oczach tak mnie bolało. Wiedział,że jestem dziewicą, a mimo to zrobił mi usg dopochwowe. Od tamtej pory panicznie boję się ginekologa :(

Gość nigdy więcej komunizmu
skoro marchew wlazła, to błony już dawno nie ma:)

Gość Puszystybakus
Serio? :-) Czyli albo problem leży w mojej psychice po tej feralnej wizycie u ginekologa albo.. albo pochwa jest po prostu nierozciągnięta, bo penis wiadomo ma większy obwód.. A szczypać zaczyna wtedy gdy wkłada go za daleko i wpycha w macicę :D

Gość Puszystybakus
Myślałam nad tyłozgięciem macicy.. stąd być może ten ból. Dodam,że miesiączki znoszę wręcz tragicznie :O biegunki, bóle brzucha takie że zwijam się na podłodze w łazience bo nie jestem w stanie nawet chodzić dopóki tabletka nie zadziała..