Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Iza po wakacjach :(

Zakochalam sie w Arabie z Egiptu, ale mam watpliwosci :(

Polecane posty

Go艣膰 Realmenn
Hahahaaaaaaahahahaaaaaa:D:D:D Pewnie prowo ....a mo偶e i nie:) Ja i moi kumple jak tylko s艂yszymy od kobiety 偶e by艂a sama w Egipcie, Maroku, Tunezji itp to grzecznie dziekujemy pani za znajomo艣膰 cho膰by nie wiem jak czaruj膮ca by艂a :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taki jeden co byl i widzial
watpie. bylem w Egipcie, Turcji... i tam sa setki, jak nie tysiace polek juz. one nawet tam mieszkaja. pelno polek jest z nimi. zobaczcie w Niemczech. kazdy arab juz mial jakos polke. smutna rzeczywistosc. lecicie na nich :(

Udost臋pnij ten post

Realmenn, nie przesadzaj. Ja by艂am z kolezanka i wcale nie szuka艂ay艣my takiego typu "wakacyjnych przyg贸d" :P

Udost臋pnij ten post

watpie. bylem w Egipcie, Turcji... i tam sa setki, jak nie tysiace polek juz. one nawet tam mieszkaja. pelno polek jest z nimi. zobaczcie w Niemczech. kazdy arab juz mial jakos polke. smutna rzeczywistosc. lecicie na nich :(

Udost臋pnij ten post

sorry, za dubel :) problem jest co raz wiekszy jak dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Bo orient jest fajny :) Uwielbiam te d藕wi臋czne, pe艂ne zycia ulczki, zapach jasminu, orientalna muzyk臋. Mo偶na by duzo wymienia膰. Na wakacje to super miejsce, ale na wakacje tylko i nie chcia艂abym tam mieszkac na codzie艅. O takim naiwnym zakochiwaniu sie juz nie wspomn臋. Jak mo偶na mniec takie klapki na oczach i nie zauwa偶ac, 偶e oni Was robia w konia???? Przeciez to widac na kilometr!

Udost臋pnij ten post

ej nie przesedzajcie. prosze. kazdy jest inny. widac, ze mu bardzo zalezy na mnie :)

Udost臋pnij ten post

co zrobic, jest wiele naiwnych lasek...i tyle tych historii, ktore ciagle koncza sie podobnie...zalosne to est :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noo pewnie tak
sobie to t艂umacz-on jest inny:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Minia P
z pewnoscia jest wspanialy i inny niz wszyscy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja ci powiem
ble arabowie i murzyni. Nigdy bym takiego kijem nie dotknela. Moj maz jest bialy, i innego bym nie wziela. Jak sie poznalismy i kiedys o tym gadalismy powiedzial, ze nigdy nie przespal sie z czarna kobieta. Ja nie wierze, ze wiekzosc Polek pragnie murzyna lub ciapatego albo juz jakiegos miala. Spojrzmy prawdzie w oczy jestesmy nietoleranyjnym zamknietym narodem, wrecz rasistowskim. Jest pewnie jakis procent dupodajek, ale on pewnie jest i tak mniejszy niz gdzie indziej, Ci co tak jad膮 po Polkach, powinni zobaczy膰 Hiszpanki w akcji albo Brytyjki. Dodam, ze juz dosc dlugo mieszkam za granica, w roznych krajach. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

oj, ale komentarze. co tam za znaczenie kolor skory. mam kilka kolezanek, ktore sa, lub byly z czarnymi. swiat sie zmienia. mamy prawo wiazac sie z innym nacjami. a zwiazkow z arabami europejek jest mnostwo!!! zobaczcie na Francje! kijem bys nie dotknela... no jeszcze powiedz mi, ze polacy sa od nich ladniejsi :)

Udost臋pnij ten post

to fakt, faceci zwlaszcza tu na forum (jesli tu mozna mowic o facetach...) uwielbiaja uogolniac i sie wyrzywac, a najlepsze jest to ze sami jezdza na wakacje i spia z pierwsza lepsza laska ale wtedy to jest w porzadku i nikt ich nie wyzywa od najgorszych...ja bron boze nie chce bronic sexturystek i lasek tego typu, ale ostatnio nawet czytalam o nich taki artykul na onecie....ale jak facet sie kur** na prawo i lewo to mu ujdzie na sucho...

Udost臋pnij ten post

szczerze, wiekszosc z mlodych arabow jest bardzo ladna. naszym chlopcom brakuje wiele do nich. sa bardziej zadbani, bardziej uczuciowi. no piekne usta zazwyczaj. obrzezani, wydepilowani, ladne sylwetki... OCZY!!!! facynujace maja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋 tak szybko zakocha艂a艣
to艣 kochliwa jak kr贸likowa, zona kr贸lika domowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋 tak szybko zakocha艂a艣
to艣 chyba g艂upia, jak but tego arabusa. Pracowa艂em w Libii i mog臋 ci powiedzie膰, 偶e to co napisa艂a艣 to tyylko iluzja. Jakbys wesz艂a do m臋skiego kibla , to r臋cz臋 ci, 偶e wyrzyga艂aby艣, obiad zjedzony w zesz艂ym roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fj huewf
A wiesz 偶e arabusy nie u偶ywaj膮 papieru toaletowego. Wiesz jak si臋 podcieraj膮? :D Zgadnij

Udost臋pnij ten post

Audrey niestety :( Arabusy zadbane? w jakim swiecie ty zyjesz? Mieszkalo ich troche u mnie w akademiku podczas studiow to do czystosci i higieny im bardzo daleko...smieci i odpady to rzucali w kuchni np na podloge bo i tak przyjdzie sprzataczka i tak tez mowili nowym ktorzy sie wprowadzaja...nie wspomne tez jak toalety wygladaly...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest taki stan, podobny jak
jak studiowa艂em na PP by艂o tych arabus贸w, ca艂a kupa, ale 偶adnej kobiety, teraz tak w艂a艣nie pomy艣la艂em sobie, wietnaskich dziewczyn by艂o do diab艂a, a te peda艂y tylko mi臋dzy sob膮 si臋 walili....

Udost臋pnij ten post

glupki. z Libii nikogo nie znam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest taki stan, podobny jak
a czym si臋 Libia, od Egiptu r贸偶ni, g艂upia polska franco?????

Udost臋pnij ten post

to jest taki stan - jak juz musisz, to czy moglbys pisac po polsku? bo nie da sie za bardzo zrozumiec o co ci chodzi w tym pierwszym wpisie? :/

Udost臋pnij ten post