Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona róża88

co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość ja miałam .... cos
"no tak, mezczyzni to tylko o jednym. ale po co by mial mnie oszukiwac? jakby mial inna.. moze za nudna juz jestem dla niego;/ " musisz sobie postawic pytanie czy chcesz sie dla niego starac czy nie warto...

Gość ja miałam .... cos
"i wcale tego nie żałuję." widac

ja chce, tylko nie wiem czy on chce;/ dawno, dawno miał inna.. ale dowiedzialam sie o tym;/ tzn. to byla jego kolezanka, pisali, ale ona nie dawala mu spokoju, non stop dzwonila pisala i ja nie wytrzymalam ;/

Gość LittleMe
My możemy sobie gdybać, ale i tak nie zgadniemy czy on ma inną czy nie. Ty musisz się tego dowiedzieć.

Gość natuska85
Jesteś za miękka i on to wykorzystuje. Tak jak ktoś pisał wyżej ja również nie wyobrażam sobie takiej sytuacji i facet by u mnie mógł zrobić akcje z wyłączniem telefonu max 2 razy, bo za drugim skończyłaby mi się cierpliwość i spadałby w podskokach. A Ty pewnie prosisz grzecznie. Ale jak się dowiesz, że on Cię oszukuje, to gwarantuję, że się zmienisz. Bo takiemu naiwnemu to się jest tylko raz w życiu. Na szczęście.

Gość natuska85
No to dobrze, że ejsteś tego świadoma, tylko, że co z tego skoro nic z tym nie robisz.