Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona róża88

co o tym sądzicie?

Polecane posty

Jestem z chłopakiem 4lata. Od jakiegoś roku coś się psuje.. on woli spędzać czas z kolegami niż ze mną. Coś się między nami wypaliło? Nie odbiera moich telefonów, o sms już nie wspomnę.. Tyle czasu razem byliśmy i dużo przeszliśmy.. czy może mieć kogoś innego?

Gość LittleMe
Czy na pewno wychodzi z kolegami?

Gość upnac cie w morde
?:D

Gość LittleMe
Wyjdź kiedyś za nim i zobacz gdzie idzie, motyw kumpli jest mocno podejrzany

Gość tiiiiiiiaaaaaa
rozstań się, to najlepsze rozwiązanie twojego dylematu

Ale tyle przeszlismy razem, tak go kocham. Moze faktycznie kiedys do niego pojade tak znienacka i zobacze co jest grane ;/ chociaz on zarzeka sie ze innej nie ma;(

z własnego doświadczenia, koledzy to wymówka. Też tak robiłem, choć telefony odbierałem. Raz akurat jak kończyłem.

Gość ja miałam .... cos
"Jestem z chłopakiem 4lata. Od jakiegoś roku coś się psuje.. on woli spędzać czas z kolegami niż ze mną. Coś się między nami wypaliło? " no co? dotarliscie sie albo teraz sie rozpadnie bo znudzeni albo wejdziecie na wyzszy poziom :) "Nie odbiera moich telefonów, o sms już nie wspomnę.. Tyle czasu razem byliśmy i dużo przeszliśmy.. czy może mieć kogoś innego?" a gadałas z nim o tym? moj nie wyłacza to jest nie do pomyslenia... miał by taka awanture i sajgon wdomu ze by sie nauczyła właczac telefon... ale całe szczescie tak nie robi...

Gość LittleMe
No a myślisz, że powiedziałby Ci "jasne, mam inną"? Wiem, że to nie fair, ale może zerknij czasem na jego tel albo maila, może coś ciekawego znajdziesz. Facet jak wychodzi z kumplami nie wyłącza komórki.

Gość ja miałam .... cos
"z własnego doświadczenia, koledzy to wymówka. Też tak robiłem, choć telefony odbierałem. Raz akurat jak kończyłem." i sie chwalisz tym czy zalisz?

Gość natuska85
A pytałaś go w jakim celu wyłącza telefon?

jak do mnie przyjezdza to sms sa wszystkie wykasowane;/ wiec tam nic nie znajde;/ robilam o to awantury i co z tego, jak dzien jest ok, a potem znowu to samo/..

mowi ze mu bateria pada, a jak juz ma wlaczony, to moge dzwonic do bolu i tak nie odbierze.. gadalam, przeprasza i mowi ze juz bedzie ok, ale jest tylko do wieczora jak znow gdzies nie wyjdzie albo do jutra;/

Gość LittleMe
Za każdym razem mu bateria pada?

Gość ja miałam .... cos
"jak do mnie przyjezdza to sms sa wszystkie wykasowane;/ wiec tam nic nie znajde;/ robilam o to awantury i co z tego, jak dzien jest ok, a potem znowu to samo/.." to dobrze chociaz ze wyłacza a nie jak ten debil wyzej sapie do sluchawki jak konczy Sluchaj pogon kolesia...ja bym tak zrobila. Jak oleje - ma inna. Jak wejdzie do domu razem z drzwiami wsciekły jak cholera to znaczy ze nie ma i mówił prawde :P

Gość LittleMe
A ja na Twoim miejscu pobawiłabym się w detektywa. Najwyżej przy obcej babie dostanie od Ciebie w gębę.

no co drugi dzien mu pada;/ czasem ma wlaczony a nie odbierze ani nic, a pozniej ze tel zostawil w domu i musial siostrze pomoc.. ta pewnie, niby w czym o 21? ;/ zal mi tych lat, nie chce go stracic, bo go kocham

Gość ja miałam .... cos
"A ja na Twoim miejscu pobawiłabym się w detektywa. Najwyżej przy obcej babie dostanie od Ciebie w gębę." zartujecie??!??!??!

Gość ja miałam .... cos
przeciez to jest załosne....

Gość ja miałam .... cos
"uświadamiam tylko koleżankę, jak wygląda sprawa." twoja sprawa...to ze ty jak zbok sapiesz do słuchawki swojej dziewczynie (która uwaza cie za normalnego) spuszczajac sie innej na gebe nie znaczy ze inni tak robia ...

Gość LittleMe
Jeśli nic nie zrobi, to będzie żyła w niepewności kolejne lata, a facet możliwe że nic nie ma na sumieniu, ale możliwe też, że bzyka wszystko co się rusza.

Gość ja miałam .... cos
"no tak, mezczyzni to tylko o jednym. ale po co by mial mnie oszukiwac? jakby mial inna.. moze za nudna juz jestem dla niego;/ " musisz sobie postawic pytanie czy chcesz sie dla niego starac czy nie warto...

na 99% jest z inna i dlatego nie odbiera. 1%, to że jest w jakimś klubie i nie słyszy dzwonka. To dawne czasy, teraz jestem grzeczny.

Gość ja miałam .... cos
"na 99% jest z inna i dlatego nie odbiera. 1%, to że jest w jakimś klubie i nie słyszy dzwonka. To dawne czasy, teraz jestem grzeczny." a chuj mnie to obchodzi... czy jestes czy nie...wazne ze nie byłes