Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiojona

Wróżba z obrączki

Polecane posty

Gość Fiojona

Robiłam sobie wrózbę z obrączki. Zadawałam jej różne pytania nawet takie kiedy poznam tego jedynego i kiedy go znów spotkam bo nie jesteśmy razem. Zawsze się sprawdzała ale wyszło ze to w tym miesiącu mam go spotkać i będziemy razem jeszcze zostało mi kilka dni do końca miesiąca i sama nie wiem jak na to patrzeć. A wam się sprawdziła? i w jakim stopniu?

Gość myślałam że wróżba z obrączki
dotyczy tylko ilości i płci dzieci jakie się będzie posiadać ale o tym żeby wróżyć z obrączki i pytać o coś innego ,to nie słyszałam jak wygladaja odpowiedzi?

Gość D.Bill
z obrączki wróżono mi ilość dzieci i płeć i to się sprawdziło o inne rzeczy nie pytałam

No tą wróżbę z płcią dzieci to znam, z tym że nie sprawdziła się mojej koleżance. Zawsze same chłopy jej wychodziły, a niedawno babę urodziła :D

Gość Fiojona
wlewa się do szklani 1/2 wody i się zdaje pytania o datę wiek wyjścia za ma i inne tyle ile razy puknie o szklankę to to jest odpowedz oczywiście liczy się miesiące do 12 itd

mnie wróżba z ilością i płcią dzieci jak na razie sprawdziła się;) w/g obrączki miałam urodzić troje dzieci: syna, córkę i córkę urodziłam już syna i córkę, a obecnie jestem w 10tc wiec jeszcze nie wiem jakiej płci dziecko noszę;) warto też chyba powróżyć mężowi, bo ilość dzieci i płeć powinna się zgadzać w małżeństwie czy związku;):D u nas na szczęście i mnie i mężowi obrączka pokazała dokładnie to samo więc chyba dzieci pozamałżeńskich nie będzie:D:D:D

Gość D.Bill
masz jeszcze tydzień! w tym czasie to i wyjść i zajść jeszcze można!;)

Ale ta obrączka ma być w tej szklance i trzeba ją zalać, tak? Co do dzieci, to mi wyszło 3. Z tym, że w pierwszej wróżbie syn, córka i syn, a w drugiej syn i bliźniaki. Nie wiem, jak koleżanka wyczytała, że to bliźniaki, ale póki co jeszcze nic nie urodziłam :D

Spinster, jeszcze wszystko przed Tobą;) ile masz lat?

Gość mi wyszlo z obrączki
ze bede miala tylk osyna i dlugo bede czekala noi poniekad czekam bo sie lecze

To młoda laska jesteś;) Masz mnóstwo czasu jeszcze;) I na wszystko czas przyjdzie;)

Gość swdefrgh
Tesciowa wrozyłą mi z obrączki :D Ile dzieci i jaka płeć. Nic się nie sprawdziło :D Miałam mieć dwójkę synów. A mam córkę i syna i trzecie w drodze :D

No mam nadzieję, choć najbardziej ciekawią mnie te bliźniaki :D gdzieś tam mój tato ma kuzynów bliźniaków, ale żeby z tak daleką rodziną mieć wspólne geny? Chyba, że u męża :D jak go tylko poznam, to od razu zapytam, hehe :D

Gość naprawde w to wierzycie?
toz to zabobony...

no skoro mnie się sprawdziło jak na razie, to nie mam powodu nie wierzyć:D

Gość naprawde w to wierzycie?
aaaaaa tam, sprawdzilo sie tak, jak losy na loterii - zgodnie z rachunkiem prawdopodobienstwa. Na iles par zawsze komus wypadnie wlasciwy wynik. Ale nie dlatego, ze obraczka jest jakims wiarygodnym testem...

Ja ostatnio przeczytałam opowiadanie, w którym bohaterki wróżyły sobie z książki. Zadawały pytanie, otwierały książkę na losowo wybranej stronie i czytały fragment, na którym zatrzymał im się palec :D Zrobiłam to samo :D zadałam pytanie, czy zakocham się z wzajemnością w tym roku i wyszedł mi fragment o flirtowaniu z cudzym chłopakiem :D potem zapytałam co robi teraz przeznaczony mi mężczyzna i książka powiedziała, że jest ze swoją dziewczyną :D a na pytanie co mnie czeka w ciągu najbliższego roku wylosowałam fragment o ślubie i nocy poślubnej :D Ale to jeszcze nic :D mój brat zadał pytanie, czy wzbogaci się w tym roku i wyszło mu zdanie "kochanie to tylko twoja wyobraźnia" :D A mama zapytała czy wygra w lotto, to jej wyszło :kurwa mać! teraz jest najlepsza okazja" :D ale jeszcze totka nie puściła :p To dopiero hard core :D

u mnie to raczej świadome i z premedytacją planowanie płci:D

Gość fiojona
z tą ksiązka to niezłe, ale to przypadek bynajmiej zalezy od tego jaką ksiazke wexmiesz w ręke i łatwo moza to oszukac jak sie ksiązkę czytalo

Gość a czemu tak a
ja pierdzielę, dorosłe kobiety a w pierdoły wierzycie :o

Gość fiojona
miło tak wiedzieć że coś niezwykłego niedługo nadejdzie a może ktos jeszcze chce opisac co mu wyszlo no i czy się sprawdził?

Gość Hehehe ale jajca
Wyszło mi(robiłam przed chwilą) że będę miała syna i córkę.Syna już mam.Za mąż miałam wyjść w wieku 21 l i wyszłam a co najlepsze inię życiowego Partnera to nie imię mojego męża!!!!!!Jak byk wyszło inne literka po literce.To imię mojej ostatniej miłości przez mężem!!!!.Ja nie wiem jak to mogło wyjść...zrobiłam bo chciałam zobaczyć co wychodzi.A tu taki numer.Zadowolona jestem że mi niby córka wyszła.Ale w to imię nie wierzę. Dziewczyny jestem w szoku:)

Gość Hehehe ale jajca
No i jeszcze zamin zaszłam w ciążę teściowa mi z fusów wróżyła i też wyszło że urodzę 2 dzieci-syna i córkę.

Mnie wyszla 4 dzieci w tej wróżbie i pleć jak na razie się zgadza, podobno jeszcze ma być kiedyś syn... Ale najbardziej zastanawiające jest to ze jak robilam mezowi to jemu wyszla 5 dzieci. Kolejność sie zgadzala ale po tym synu jeszcze jeden syn mu sie trafił...hmm ;)

Gość anexxis
a mi nic nie wyszło, jakies bzdury poza tym pomylcie, że jesli nitka będzie zakręcona w momencie wkładania jej między palce czy do wody, to jak się ja zawiesi nad dłonia- wiadomo , że bedzie sie obracac niby na dziewczynke poza tym z ilościa partnerów nie wyszło mi nic, zero stukania o scianki szklani - za slabo wyciagam > a mam przeciez męza to jakies totalne bzdury a ludziom wychodzi to , co chca zeby wyszło

Gość gośćkasiula 14
Do:Hehehe ale jajca: mam pytanie i co sprawdzilo ci sie z tym innym imieniem faceta niż meża bo mi to samo wyszlo jak tobie inne imie niz meza i jestem ciekawa czy u ciebie sie to sprawdzilo:Dpozdrawiam

Gość gość
okręcanie sie nitki, a kręcenie w koło to co innego...