Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałePiersi

Małe Piersi

Polecane posty

Gość MałePiersi

Witajcie dziewczyny Od kiedy pamietam mam male piersi straszym kompleksem jest to dla mnie. Jestem tak przewrazliwiona na ich punkcie ze nie wiem co mam robic , po nocach potrafi plakac w poduszke ze jestem rzydka a gdy sie na nie patrze to az chce mi sie wymiotowac. Sama nie wiem co mam robic na operacje nie mam pieniedzy bo jest strasznie kosztowna , stanikow push-up , nie chce nosic . Znacie jakies sposoby ktore przetestowalyscie i u was zadzialaly. Powiem tez ze biore tabletki anty i ani nie przytylam ani mi piersi nie urosly. Mam takiego dola ..! Pomocy potrzebuje a nie krytyki .

Gość warszawianka z ppd
właśnie po to są powiększające biustonosze, nie rozumiem dlaczego nie chcesz ich nosić, nie masz innego wyjścia, operacja, push up lub samoakceptacja, czego ci życzę

Gość Male Piersi
Nie chce bo nieraz slyszalam ze jakie to ja staniki nosze ze po sciagnieciu go mam pinezki a w nim mam duze... tyle razy mialam krytyke ze nie potrafie

Gość tania jania
nie rozumiem takich osób, gdyby mnie tak to zżerało to na bank zrobiłabym operację, ok to koszt ok 10000 ale można to uskładać, jeśli jest sie zdeterminowanym, można nawet wziąć na to kredyt, a ty po prostu jęczysz odrzucasz najtańszy sposób czyli stanik, więc trudno poradzić coś innego:(

Gość w napięciu czekam
ale czyją krytykę, chłopaka, rodziny??? czyją? nie ma innych wyjść niz te opisane, gdyby były to byśmy o nich wiedziały i stosowały, tylko nie wierz w jakieś suplementy, cudowne kremy i masaże, to strata kasy