Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ot..co...

z iloma chlopakami rownilegle umawialyscie sie na randki?

Polecane posty

Gość ...ot..co...

obecnie nie mam faceta za to dwoch chce sie ze mna umowic. nie jestem "napalona" na zadnego z nich i czy nie bedzie glupio jak sie z pospotykam z nimi dwoma? czy juz na poczatku powinnam jakiegos odrzucic?

Gość ...ot..co...
tak naprawde zaden z nich nie jest w moim typie, ale czy nie zachowam sie glupio wobec nich, ze rownoczesnie bede sie z nimi obojgiem spotykac? w sumie to tylko randki, nie kazda musi prowadzic do czego powaznego...

Gość ...ot..co...
umowie sie w sumie.. troche odbytu polize lubie to !

Gość i ci ci ooo
spotykaj sie z 2, w koncu zeby do czegos powazniejszego doszlo musisz goscia poznac, a zeby poznac musisz sie spotykac.. wiec poki co jest ok jesli z 2 pospotykasz sie, zwlaszcza jesli to kolezenskie relacje

smialo mozesz chodzic z paroma - a pozniej bedziesz zgadywac z kim masz dziecko .....

Gość hmhgmg
ja się kiedyś też spotykałam z dwoma (miałam wtedy 16 lat) i kiedyś koleżanka pierwszego zobaczyła mnie, że idę za rękę z tym drugim ale koniec końców zostałam z tym pierwszym :) byliśmy razem jakieś pół roku...

Gość llllllllliiiiiiiiiii
o wy glupie pizdy bez szkoly suki niemyte

Gość buraczany sok
z 5 i jak to zrobiłam? wszystko jest możliwe, jednak trzeba było wyeliminować 3 bo zaczynały się odwiedziny bez zapowiedzi, teraz mam 1 -męża, wierności dotrzymuję

Gość ...ot..co...
zadnego tak na dobra sprawe nie znam. wymienilismy tylko pare zdan. jak odrzuce ktoregos, a potem okaze sie ze zle wybralam? nie zamierzam sie z nimi calowac ani bzykac tym bardziej. normalne wyjscie na miasto itp. tylko, zeby sie nie dowiedzieli, ze nie ja jedynymi, z ktorymi sie spotykam :P

Gość ...ot..co...
zrobilam mu loda i tyle

Gość fdsfdsf
pierdolic te glupie suki ktore z paroma chodza - obrotne kurewki , no niby nic z nim nie robi hehehe pomyslcie sobie koledzy idziecie do laski jednego dnia z kwiatami zapraszacie na kolacje na ona ta same scenke odpierdala nastepnego dnia z innym