Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TUIHUI

facet dostał sms

Polecane posty

Gość TUIHUI

"byłam bardzo niegrzeczna dostane klapsa? mozemy sobie pomóc napisz do mnie gorąca kasia sms na numer " zapewne to reklama ale to znaczy że on z tego korzysta ?

To jest tak, że jak z głupa wyślesz jednego smsa żeby jakiś wykaz koorew z danego województwa Ci przysłali to wtedy nonstop takie reklamowe smsy przychodzą. 🖐️

Gość TUIHUI
wkurzyłam się.on mówi ze to nie możliwe że nigdy nie korzystał z tego typu rzeczy . mam prawo być zła?czy poprostu przesadzam

Gość ikarka
Też kiedyś wysłałam sms po jakiś chyba film erotyczny, potem dostawalam smsy od gorących lask hahaha

Gość ikarka
przesadzasz

ja tez oskarzylam faceta o cos takiego! ale sama niedawno dostalam podobnego mimo iz nie korzystalam nigdy z tego :) takze moze miec racje chlopak :)

Gość co mi tam oooooo
sorry, ale facet Cie oszukuje. tego typu smsy nie przychodza nagle. musial raz skorzystac z erotycznego flirtu i kropka. czemu inni nie dostaja takich wiadomosci? pomysl kobieto...

Gość ikarka
Już pisałam wysłałam sms , lub zamówiłam film erotyczny (nie pamiętam) i potem dostawałam takie smsy........żaden flirt.

Gość TUIHUI
no tak myślałam nad tym że przecież do mnie nic takiego nie przychodzi ewentualnie jakieś pobieranie dzwonków.. a do niego już trzeci raz chyba taki sms który wpadł mi w ręce po ostatnim mi przeszło ale dziś już mnie to wkurwiło i skończyło się awanturą..

Gość TUIHUI
tak czy srak film erotyczny flirt czy nagie zdjęcia dla mnie to szczyt chamstwa ..

Gość facet jak każdy inny
przesadzasz... od klapsa jeszcze nikomu nic się nie stało...