Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsdjww

dziś dowiedziałem sę czegoś strasznego o mojej dziewczynie

Polecane posty

Gość jsdjww

jestesmy razem rok...Kupila mi na urodziny skaner...zabarała mnie na urlop na Majorce i uparła sie zeby za mnie zapłacić.Zimą zabrała mnie na snowbord doo zakopanego i tez sie uparla ze mam nie placić... JA zeby sie zrehabilitowac tez ja zabralem na wakacje do Egiptu.. Ale dzis sie dowiedzialem ze to nie przypadek..Jej przyjaciolka mi powiedziala,ze wielka milosc mojej kobiety jej dokuczla,ze na nic ją nie stać.Podobno zerwał z nią a potem dzwonil i mowil ze ma nową dziewczynę ktora kupila mu na urodziny skaner..dodajac przy tym,ze jej nie bylo by stac..Pdobnie jak wyjechal z nia do Hiszpani i tez powiedzial o tym jej z uwagą,że ona płaci za siebie ja nie byloby stac...Kiedys mowil jej tez ze ni z inia robic nie mozna bo nie umie jezdzi ani na desce ani na nartach..i jest beznadziejna:O Hiszpania skaner deska...to nie przypadek...Porozmawiac z nią?dlaczego tak robi?

Gość jsdjww
w sensie wyjechal z nową laską do hiszpani i owiedzial o tym jej...z uwagą,że nową na to stac a moja nie mogłaby zaplacic za siebie bo nie ma kasy(nie pracowała jeszcze) Boje sie ze ona go kocha jeszcze i daje mi na sile to czego jemu nie mogła

Gość jsdjww
tak samo jak uparła sie na dom...Chce mieszkac tylko w domu.Okazalo sie ze on budowal dom i sie tym nosił:O

Gość fhhcbb
jaki kurwa skaner? do kompa?

Gość jsdjww
tak doo kompa za 1000zł

Gość jsdjww
ale ona ma jakaś obsesje..Nie rozumialemw tedy dlaczego akurat skaner dlaczego hiszpania,dlaczego chce mi to wszystko dac...A teraz widze zwiazek:O

Gość tego lata
Nie wierzyłabym do końca tej przyjaciółce. Nawet jak ziarenko prawdy w tym jest to pamiętaj że z psiapsiółami bywa różnie... A co do tych prezentów - myślę, ze Twojej dziewczynie bardzo na Tobie zależy. Ja nie wydawałabym kasy na kogoś, kogo mam gdzieś.

Gość hhhhhhhhhffffffffderwfz
prowo-to znowu pisze ta wariatka,ktora ze znakow interpunkcyjnych zna tylko wielokropek.............................................................................................................:D

Gość jsdjww
?siedzisz za duzo na kafe..moze byl kiedys podobny temat..jak siedzisz 24h na dobe tu to pewnie co podobnego ci sie woko rzucilo.zapewniam jednak ze pisze pierwszy raz i jestem plci meskiej:O