Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusiaczka88

blagam o pomoc i rade

Polecane posty

Gość pusiaczka88

tak w skrocie - pisalam z facetem na portalu randkowym i umowilismy sie. problem w tym, ze jestem gruba a on o tym nie wie. chce ubrac jednak spodniczke, bo namiot to jeszcze gorsze wyjscie. isc? on sam jest postawny, ale niebrzydki. jest chyba rodzinny, chcialby 4 dzieci to chyba modelki sie nie spodziewa??? isc? czy sie osmiesze

Gość pusiaczka88
170/78 kg... przyznaje, ze mam dosc grubasne nogi. ale chyba lepiej isc w spodniczce niz upocona w dzinsach a nic innego nie mam. sama nie wiem, tak bardzo chcialabym kogos poznac a wszyscy tak patrza na wyglad. nie wiem czy ryzykowac.

Gość Eeerrr...
"Chcialby 4 dzieci to chyba modelki sie nie spodziewa"? haha co ma piernik do wiatraka? Sa i modelki, ktore maja 4 dzieci.. Nie wymieniliscie sie nawet zdjeciami, czy przeslalas mu takie, na ktorym nie mialas jeszcze nadwagi? Na Twoim miejscu wolalabym, zeby wiedzial, ze jest mnie troche wiecej, chocby po to, zeby obie strony uniknely ewentualnego rozczarowania. oczywiscie nie mowie, ze nie bedziesz mu sie podobac, ale wolalabym miec ten jedes stres z glowy...

Gość pusiaczka88
prosze dziewczyny, doradzcie.... on pisal, ze lubi dziewczyny w sukienkach :( jednoczesnie sam jest dosc przecietny, ostatnia kobiete mial dosc dawno i tylko pare miesiecy. czy moze miec duze wymagania :(

Gość pusiaczka88
chyba mu dzis napisze... on wie, ze mam normalna sylwetke. bo dla mnie taka jest normalna, ale dzisiejsze kanony obowiazuja inne. widzial zdjecia mojej twarzy tylko. twarz mam zreszta tez przecietna, niczym nie nadrobie. wypada takiej osobie jak ja isc w spodnicy przed kolana? pod to moze jakies przewiene cienkie rajstopki w jakies znaczki...

Gość Eeerrr...
Pusiaczko, badz po prostu soba i zaloz to, co chcesz i w czym ty bedziesz sie dobrze czula. Potraktuj to spotkanie jako kolejna randke i baw sie dobrze, badz nia podekscytowana, a nie stresuj sie i zadreczaj. Jezeli chlopakowi nie spodobaja sie Twoje nogi, to znaczy, ze to jeszcze nie ten. masz sie podobac drugiej osobie taka, jaka jestes.. Mam nadzieje, ze randka bedzie udana!

Gość pusiaczka88
dziekuje za mile slowa, tak tez zrobie bede spontaniczna

Jak nie pójdziesz to się nie przekonasz. Ubierz sie w co chcesz i czuj sie dobrze albo Cię zaakceptuje taką jaka jesteś albo nie nic nie masz do stracenia. Głowa do góry. Idź!

Gość pusiaczka88
racja, przynajmniej sprobuje :)

Gość LalaMenda
Swego czasu poznałam fajnego faceta na portalu randkowym, jak mi koleżanki założyły konto. Spotkaliśmy się, dostałam kwiaty [miałam 19 lat, on 23]. - Ojej, ty masz nadwagę! - No mam [wazyłam prawie 90 kilo] - No bywa, i tak śliczna jesteś. Idziemy? :) W sumie to już 3 rok tak uważa, a ważę minimalnie tylko mniej ;)