Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielubiebrazowychoczu

kto tak jak ja nie lubi brazowych oczu?

Polecane posty

nie lubie tego koloru samego w sobie,koloru oczu oczywiscie bo brazowe ubrania jak najbardziej nosze.nie lubie tez ludzi z brazowymi oczami bo przewaznie dali mi popalic :P nawet nie wiem czy zwiazalabym sie z kims kto ma brazowe oczy bo moje dziecko z takiego zwiazku tez mialoby brazowe oczy,na 80%.to gen dominujacy.kiedys jak bylam mala jedna dziewczyna z brazowymi oczami powiedziala ze nie lubi mojego koloru oczu.ale nie mam urazu,po prostu brazowe oczy sa oklepane i nieladne.mam nietypowy kolor oczu,niebiesko-zielony i wszystkim sie bardzo podoba.niektorzy mysla ze mam soczewki kontaktowe.a ta dziewucha z brazowymi galami,blee:D

Ja nie lubie brązowych, bo nie widze w nich nic ciekawego i niebieskich, które mają bardzo chłodny odcień.

podobno elizabeth taylor miala fioletowe oczy,nigdzie nie moge znalezc jej zdjecia z bliska,moje nie sa niebieskie,ni to niebieskie,ni zielone,zielono-niebieskie z niebieska obwodka.kazdy ma prawo do wlasnego zdania.

Gość ja, ja nie lubię brazowych
:D ani generalnie ciemnych, ble :P generalnie lubie jasne oczy- jeśli mają jakis ładny odcień, to już w ogóle :-) nie przepadam za takimi żółtawymi... ;)

Gość jaaa też niee
mi się też nie podobają oczy ciemne i brązowe. Najbardziej lubię niebieskie i zielone. Brązowe są takie nijakie i jakoś mam wrażenie, że ludzie się nimi chwalą. Sama mam zielone z taką brązową obwódką wokół źrenicy

Gość Pani Kitsune
Również nie lubię brązowych oczu, nie wiem dlaczego, ale odpychają mnie :O

Gość Pani Kitsune
sdfghbkkjhgbf nm Jaka furia, haha. Napisałbyś/a to kulturalniej i bym się z Ciebie nie śmiała :)

Gość EKIPA Z NEW JERSEY
co wy pierdolicie sami chwalicie swoje oczy i to topic by zjechać ciemnookie dziewczyny założymy własny i bedziemy pisac o waszych brzydkich oczach i o tym jak mamy odruch wymiotny widząc niebieskookie dziewczyny

Gość quseee55
a ja nie lubie lasek o innych oczach jak ciemne wszystkie moje dupy miały brązowe oczy niebieskie i zielone mnie odpychają nawet nie ma szans że kiedyś mi sie spodobają sa brzydkie po prostu

Gość jaaa też niee
uważam, że się chwalą, ponieważ, znałam kilka osób z brązowymi oczami, dwie koleżanki wybitnie podkreślały, że mają brązowe oczy, gadały to przy nawiązywaniu znajomości, niby tak od niechcenia "A ja mam brązowe oczy i chyba nie są ładne", ale wiadomo było, że każdy mówiła "No co ty, łądne są, chciałabym takie". Seryjnie miałam wrażenie fałszywej skromności i chęci pochwalenia się. To tak, jakbym ciagle łaziła i mówiła "A ja mam zielone" :O

Gość uehiueh
mnie się brązowe i generalnie ciemne oczy bardzo podobają :D uważam, że twarz wówczas wygląda wyraziście. a jasne oczy są mdłe i się "zlewają" z resztą? oczywiście jak są do tego ciemne włoski, bo fakt.. ciemnio okie ufarbowane na jasny blond wygladaja paskudnie!

Gość uehiueh
ale generalnie jak dla mnie kolor tęczówki to tak błahy szczególik, że żeby założyć topik na ten temat chyba trzeba mieć jakieś kompleksy :D 🖐️

Zależy jaki odcień i jak komponuje sie z reszta twarzy. Ale ogolnie to preferuje wszystkie inne tylko nie brazowe (sa nudne i takie zwyczajne)

Gość mam brązoweee
a to se preferuj. kogo to obchodzi? myslisz ze komus zalezy, zeby podobac się jakiejś napinaczce z neta? ja mam sie podobać facetom a nie tobie. a jak uwazacie, ze faceci kolor oczu obieraja jako krytetium doboru to sie mocno mylicie 🖐️

Gość Nie rozumiem jak mozna zalozyc
taki temat. Jak pusta, tepa, wyjalowiona z mysli osoba trzeba byc zeby oceniac ludzi po kolorze oczu wlosow, wlosow, rozmiarze cyckow, wzroscie i innych glupotach. Moja dziewczyna ma brazowe oczy. Jest cudownym, dobrym czlowiekiem. Kiedy na mnie patrzy jej oczy sa cieple jak goraca czekolada. Kocham to spojrzenie. Ale kazdy kolor oczu moze byc piekny

Gość Ten fajny
Tylko ty nie lubisz idioto!

Gość gość
niestety rozczaruje ciemnookie, faceci wola jasne oczy, moi kumple ze mna włącznie zawsze jaraja sie kiedy dziewczyna ma jasne oczka. Takie oczy sa rzadziej spotykane i sa czyms egzotycznym dla nas samców, ciemne niestety sa u co drugiej i jakos tak nie sa tak krystaliczne jak te jasne ;) tyle w temacie

Gość gość
A ja kochaciemnookie. Po prostu cudowny widok spojrzenie zakochanej brązowookiej panny.

Gość Czas się zabić

Co ja mam zrobić, że urodziłam się z brązowymi oczami? Nic... Bez przesady... Charakter nie zależy od koloru oczu...

Gość Czas się zabić
Dnia 23.08.2011 o 21:54, Gość EKIPA Z NEW JERSEY napisał:

co wy ...icie sami chwalicie swoje oczy i to topic by zjechać ciemnookie dziewczyny założymy własny i bedziemy pisac o waszych brzydkich oczach i o tym jak mamy odruch wymiotny widząc niebieskookie dziewczyny

Właśnie!