Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka234567

wypada zapytac narzeczonego o cene pierscionka zareczynowego?

Polecane posty

Gość margaretka234567

jak w temacie. dostalam pierscionek-luby sam wybieral i boje sie ze wydał na niego za duzo kasy...w koncu liczy sie uczucie a nie karaty;)

Gość mademoiselle Szantrape
taa jasne uczucia ...chcesz sie pochwalić czy jak ? Już widzę jak byś biadoliła gdyby kupił za 300 zł ..uuuuuuu a jeszcze kefeteryjne ciotki nakręciłyby cie odpowiednio i awantura gotowa ... ale u ciebie sie liczą uczucia :P

Gość kaszalaot
nie wypada,ale jak chcesz znać cenę to zapytaj jubilera

Gość margaretka234567
HEH, SMIESZNI JESTESCIE.

Gość mnie drażnią takie rzeczy
a co zrobisz z tą wiedzą jak już będziesz wiedziała ile kasy wydał na pierścionek? Rodzice nie mieli dla ciebie czasu i nie nauczyli cię co to takt i kultura?

Gość Eeerrr...
Lepiej nie pytaj, bo mam wrazenie, ze jestes z tych, ktore bylyby bardzo rozczarowane, gdyby dowiedzialy sie, ze pierscionek byl tani hahaha

Gość Pani Kitsune
Ty jesteś śmieszna, materialistyczna dziewko nadużywająca caps locka :)

Gość kafeteryjna ciotka
margaretka234567 - nie daj się, masz rację musisz wiedziec ile kosztował, dzięki temu będziesz wiedziała, czy facet naprawde Cię kocha czy tylko udaje ( poniżej 1000zł to nie masz się co łudzic - nie kocha Cię i na pewno będzie Cię zdradzał )

Gość margaretka234567
Czyli mam rozumiec ze zadna z was nie wie ile kosztowal jej pierscionek zareczynowy? Boze to zwykla ciekawosc - zreszta nie przywyklam do noszenia drogich rzeczy dlatego czuje sie nieswojo - to wszystko. A tutaj takie oceny od razu - bardzo latwo to wam przychodzi. Powiem tylko tyle chyba mierzycie to swoja wlasna miarą. Materialistka nie jestem.

Mój kosztował tysiąc i wcale nie chciałam tego wiedzieć ale mój narzeczony chciał żebym sama sobie wybrała także trudno było wybrać i nie widzieć ceny.

A w ogól co to za różnica ile kosztował przecież to jest symbol a nie jeśli powyżej 1000 to ok ale jeśli nie to foch że jak on w ogóle śmiał taki tani kupić.

Gość kafeteryjna ciotka
Amelka_:* - ale chociaż masz pewnosc, że Cię kocha, a autorka tematu nie. myślę, że zasługuje na to, żeby to wiedziec, nie sądzisz?

Gość margaretka234567
kafeteryjna ciotko-naprawde w to wierzysz ze cena pierscionka swiadczy o wielkosci uczucia? tandeta.

Sądzę, że gdyby mi kupił za 400 zł to też by było ok ale, że finanse pozwalały to cena była wyższa ale gdyby był tani to nie kręciłabym nosem bo liczy się miłość chyba że jest się z gościem dla kasy to wtedy pierścionek zaręcyznowy min. 10000 musi kosztować:P

Gość ytytytyt
margaretka234567 - oczywiście, że tak i Ty też to wiesz, nie wiem po co się oszukujesz:D Amelka_:* - skoro sama taki wybrałaś...

Gość margaretka234567
...masz racje amelko. tylko ze tak jak pisalam-nie nosze drogich rzeczy i teraz strasznie uwazam na ten pierscionek;)

Gość ytytytyt
Amelka_:* - no tak, ale skoro tyle chciał dac to znaczy, że Cię kocha.

ale jak wiesz jaka firma a droższe grawerują nazwę tak jak u mnie jest grawer APART także możesz sprawdzić w salonie jak chcesz wiedzieć. Ja uważam że pierścionek to jak bluzka nie ma co uważać że się zniszczy i trzymać w pudełku trzeba go nosić po to facet go nam kupił. Oczywiście z pierścionkiem ma się wspomnienia i sentyment ale tak jak bluzka jest do noszenia.

Gość nene24
a moim zdaniem, wszytsko zalezy od tego jakie macie relacje z narzeczonym , jaki jest wasz związek . mnie np bylo tak , ze oboje swiadomie zdecydowalismy sie na dlaszy krok, i chlopak zabral mnie do jubilera abym wybrała ktory mi się podoba, oboje zdecydowalismy ze nie pojdziemy do aparta a ni innej drogiejsieciowki, tylko w miescie do takiego malego saloniku, wybralam 2 aby on mogl z nich wybrac ten jedyny aby jakas jednak niespodzianka bylo. zaplacil 400 zl bo tez nawet drozszych nie podobaly mi się az tak bardzo:) i o to nam chodzilo aby nie wywalic kupy kasy na kawalek pierscionka:)

Gość mój kosztował
1159 peelenów :P

Gość zmijazygzakowaTa
ja zapytałam z ciekawości a co, ale i tak odpowiedzi nie dostałam więc dałam sobie spokój

ja wiem ile płacił bo sama wybierałam pierścionek i kosztował 250 zł:).. chociaz wiem ze chcial dac wiecej ale mi sie tkai podobał:)..skromny nie przesadzony:) a był kupowany w sieciówce Apart:)

ja z racji tego że mój Maniek gust ma dość staromodny pierścionek wybrałam sobie sama , było mi głupio ale zapytałam do jakiej kwoty mogę sobie wybrać , ostatecznie wybrałam kilka a on wybrał ostatecznie ten jedyny. Szczerze to nie wiem ile kosztował ten co mam na palcu chociaż mnie to ciekawi w każdym razie max 2 tys a może 500 albo 1000 co za róznica ? oddasz mu jak bedzie za drogi? kobieto! Może ci juz więcej takiego cuda nie kupi , korzystaj póki daje