Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrottka26

Czy jemu się odwidziało??

Polecane posty

Gość stokrottka26

Poznałam świetnego faceta,spotykamy się trzeci miesiąc, i niby fajnie spotykamy się, obiadki, dopiero pierwszy raz w jego mieszkaniu byłam na filmie, on cały czas proponuje żebym została na noc, a to żebym się u niego wykąpała czy że pożyczy mi spodenki, zawsze pyta czy nie jestem głodna, czy nie zimno, troszczy się ale do niczego jeszcze nie doszło... Tzn. na jednym wyjeździe ostro się dobierał ale pohamowałam jego zapędy.Obecnie całuję go w usta na pożegnanie i tyle.To normalne że facet 29 lat nie zabiega o pocałunki? czy ja sama powinnam zacząć??

Gość stokrottka26
Raz nazwał mnie do swoich kolegów swoją dziewczyną po czym na basenie powiedział jakiejś starszej pani w szatni że koleżanka czeka(chodziło o mnie).Jakieś tam pomysły rzuca w stylu gdzie pojedziemy na wakacje a z drugiej nie próbuje już łapać za rękę, ja powinnam? Czy to będzie głupie jak spytam dorosłego faceta czy chce mieć mnie tylko za koleżankę a nic więcej??

Gość belerofront..
a kiedy tak ostro się do ciebie dobierał, to nie całował? :D

Gość stokrottka26
no właśnie nie całowaliśmy się jeszcze tak na maxa.. tylko pocałunki po ciele, wpychał ręce nawet pod bluzkę itp. to jakieś dziwne przecież, to nie facet powinien zacząć?

Gość DOROta w sloncu
moze nie chce CIe sploszyc swoja natarczywoscia a moze to facet dupa a moze zalezy mu na Tobie i czeka az bedziesz gotowa i dasz znak, po prostu wyluzuj troche :P

Gość stokrottka26
no właśnie, ale jak powinnam dać ten znak? dać do zrozumienia?? zostać w końcu na noc bo zaprasza stale i wtedy się coś wyklaruje?

Gość bo przez całe
jeżeli masz w końcu ochotę na seks to mu to powiedz albo sama zacznij, co ty dziecko jesteś? jak się wcześniej ciągle opierałaś to on teraz jest wycofany

Gość stokrottka26
no nie całowaniu, nie próbował mnie całować, tylko całusek mały

Gość DOROta w sloncu
Spotykasz sie z nim 3 miesiace, wiec chyba juz czas przestac odgrywac dziewice, w koncu to nie przedszkolak, ze wystarczy trzymanie za raczke a jak dac znak? dorosla jestes, pomysl , to nie jest trudne :o

Gość stokrottka26
ale to normalne że on nie próbował?? to nie facet powinien zacząć?

Gość ja jebieeeeee
:-0

Gość DOROta w sloncu
czy Wy sie w podchody bawicie ? Ty i on ? :o

autorko bo zaraz szczele tutaj fejspalma -.- facetowi zalezy i nie chce tego spieprzyć bo mowiłas mu ze nie chcesz sie seksic no to nie dąży do tego a teraz masz pretensje i wyjeżdżasz na jego meskosc ze czemu on cie nie bzyknie :D

Gość 3xp
jak to nie próbował skoro napisałaś ,że na wyjeździe się do Ciebie dobieral...to co to było?nie próbowanie? o co Ci chodzi?

Gość stokrottka26
nie mówiłam mu że nie chce się seksić tylko raz tylko jedna taka noc była że musiałam go nieźle odpychać i tyle

Gość stokrottka26
chodzi mi o to,że nie próbuje się ze mną całować, tak namiętnie a nie tylko na pożegnanie

Gość 3xp
musialas go odpychać, a on stwierdził że nie chcesz...więc teraz nie chce być nachalny i się nie rzuca na Ciebie,co stosunkowo dobrze o nim świadczy...ale próbował,więc nie mów że teego nie robił...odczekaj trochę, badź miła, flirtuj i znów się ośmieli

Gość DOROta w sloncu
"To normalne że facet 29 lat nie zabiega o pocałunki? czy ja sama powinnam zacząć??" on stary kon lat 29 Ty tez juz nie podlotek lat 26 a nie wiecie jak sie za to zabrac ???? pytasz kto powinien zaczac? czemu nie caluje? etc.... echhh przeczytaj jeszcze raz sens zdan i wyciagnij wnioski, to naprawde szczera rada dla Ciebie na przyszlosc jesli nie chcesz zostac do konca zycia dziewica orleanska 🖐️

Gość stokrottka26
to wygląda na to,że muszę zostać na noc żeby się ośmielił :D

Gość bo nie
czy ty taka tępa jesteś czy udajesz? jak może cię namiętnie całować skoro nie wie, że może cię bzyknąć, krew nie woda a zawsze zaczyna się od namiętnych pocałunków a on mysli, że na tym musi poprzestać