Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaznajacazawszeprawde

A może to sosssssss jest sprawcą tego wszystkiego?

Polecane posty

Nie no ja myślę nie przesadzajmy. Była i jest desperatką. Ja ją rozumiem powiem wam. No z drugiej strony czas na dziecko, ale skąd na dziecko, nie? I tyle. W każdym razie ona powinna chyba pisać najbardziej jako psycholożka. Chyba ta psychologia ją zgubiła. Po co jej te wiersze o miłości? PiOSENKI to tak. Albo czemu na forum nie zaśpiewała niczego do filmu, nie? sossss i levviatan I gra. A tak? Miejmy nadzieję, że we wrześniu sie wyniesie bo pewne grupy ludzi się zapiją za tę wariatkę. Bo to jest UKRYTA wariatka. Sossss to jest wariat, a ona była uważana za normalną. A to była UKRYTA wariatka po prostu. Ona miała wiec albo dawno wyjechać albo dawno za mąż wyjść. Dwie możliwości. Ale zawód na pewno ma zły. I temu tak sie stało. No ale w Polsce - weź se tu coś obmyśl - nie to miasto, brak znajomości. Tu tylko siąść i pić spirytus. MOJE ZDANIE.

Gość 997.999
21:18 [zgłoś do usunięcia] Słodka dżelusia To chyba nie Owca- ona ma dluzsze posty i NIGDY nie odnosi sie do tego co sie dzieje na forum. Ktos sie pod nia podszywa [czesc[ Odnosiła się i to często. Swego czasu zakładała tasiemcowe wątki o Kamelii z topika o Jezusie, o Jani vwl Pokutnicy i o paru jeszcze osobach. Ciekawe czym się jej Bazienka naraziła

Gość okolelex
Jeśli to nie Owca to może być to albo Baran albo Wilk w Owczej skórze:classic_cool:

MOIM ZDANIEM ona nie robiła żadnej psychologa. W Polsce zresztą wszyscy mają nawalone w głowach z ta karierą. Na zachodzie kariera to jest każda praca, którą lubisz i gdzie zarabiasz. Zawód : psycholog. No to zarabiaj. No a ona nie zarabiała. Ona była szalona, że ona wyjechała i łudziła się , że ktoś jej zapłaci i dziecko zrobi jak to co robiła to jedna wielka niezapłacona aborcja była. I tyle. A zresztą... uważam, że była desperatką i miała swój plan, ale się nadziała na 2 dzieci - sosssa i levviatana, o których nie wiedziała i samobójstwo w tle, które zresztą ratuje jej tyłek do dziś. I tyle. Więc przejechała się na tym samobójstwie, ale z drugiej strony na tym jedzie i tyle. Bo co więcej? ALBO SIĘ MYLĘ Ale raczej niewiele. Jak znam Bazienkę...

MOIM ZDANIEM to jest tak, że oni sobie już sobie PRZEZ BAZIENKE politycznie wszystko tu kontrolują. Ona po prostu zawód pomyliła - ona miała być matką. I co z tego , że wszyscy ją mieli za wielce mądrą. Całość bez sensu. Wszystko zależy od wychowania i tyle. Uważam, że powinna czytać wiadomości czy nie wiem - coś tam w mediach, a urodę to zdjęcia może wystawiać do oceny i już. Nie wiem. Tyle . Reszta bez sensu. Do udzielania porad talentu też nie ma. TALENTU. Ona jest mądra, ale TALENTU brak. Moje zdanie.

Gość 997.999
Co racja to racja

Moim zdaniem Bazienka mogłaś lepiej wziąć udział w akcji CZYTAJ DZIECIOM czy coś tam. Do reklamy się zgłosić. Od 1,5 roku wszystkich kompromitujesz w Polsce. Ciekawe kto by chciał coś kręcić z łachudrą sosssem gdyby nie był taki milutki? Chyba tylko... nie wiem... No w każdym razie zrobiłaś czyn desperacki, a teraz grzecznie wytłumacz Polakom dlaczego. MOJE ZDANIE. I tyle :(

Gość hahaahahah
A ty dżelusia jesteś znawczynią owieczki? Studiowałaś jej przypadek dogłębnie? z owieczką to się raz daje nawiązać jakiś kontakt, a raz nie. zalezy czy mocne prochy weźmie :classic_cool:

A ja wierzę, że ją przyjmiecie z otwartymi ramionami tutaj. W końcu...przeżyła poród.A sosssss naiwniak myślał, że rodzi odbierze zagubioną sierotkę. I wszystko przez to że paliła papierosy jak ostatnia menelka. I tyle No ale cóz... takie jest życie. Z głodu nie umrą, nie? RODZINA - jej rodzina się miała po nią zgłosić najpóźniej w sierpniu. Nie - dopóki sosssssl nie ogłosił, że jest w ciąży. Byłoby następne dziecko po cichu i tyle. A tak? Musiał się przyznać bo by za nim łaziła jak kundel bez budy. I tyle. Co by zyskała? Mogłaby wrócić do Bazienkowa z jakimś honorem. A tak? No niby może, ale czy na pewno?

To nie jest owca, ona ma swoj swiat i nie jest to swiat kafeterii 🖐️ Nigdy nie odnosi sie do uzytkownikow, a nagle fakt ze zna takie osoby jak Bazienkaczy sssooosss swiadczy o tym ze TO NIE ONA

Gość rrrrrrrr
Przeciez to podszyw pod owce:D

Gość rrrrrrrrrr
Za krótkie wersety jak na prawdziwa owieczke hahahhaha

Gość bolek.
pODSZYW NIE PODSZYW,ALE TEKSTY DOBRE:d

Gość 997.999
Słodka Dżelusia Przecież Ci tłumaczyłam. Pisała o użytkownikach z kafe i to nie raz. Zakładała tematy o Kamelii, Jani, Pasterzu Owiec i o innych osobach. Siedzę tutaj parę lat i wiem co pisze. Jak się na kogoś uweźmie, to nie ma zmiłuj. Pamiętam jak wzieła na warsztat Kamelię i Jankę. Wchodziła na ich tematy i robiła syf.Zakładała o nich osobne wątki. Wiem co piszę bo doskonale to pamietam

Gość bolek.
Pasterz ,a Ty co taki obużony Co?????

przeciez dalem wam linka gdzie pisze jednoczesnie, chyba sie nie rozdwoila:O tu to nie ona, ale tez dalem sie nabrac NIE LUBIE PODSZYWACZY Owieczka jest tylko jedna, nie nabijajcie sie z niej, to dobra dziewczyna i piekna:)

Gość fj huewf
Może owca nadaje na 2 fronty? :D

Gość Owiec ty też jakis yebniety
czy gdzies autorka pisala ze jest owieczka? zalozyla temat i pisala o bazience. kogo to obchodzi czy prawdziwa czy nie? smiesznie jest i tyle :D

Gość Owiec ty też jakis yebniety
jaki podszyw? czy autor używa nicka "owieczka" ? nie. no więc jaki podszyw? owieczka ma monopol na schizofrenie?

Gość bolek.
No pewnie ,że jesteś jebnięty.

Gość JingLingDong
Owca opowiedz o swoich bliźniakach, o tych dzieciach co Ci spod sklepu porwali.