Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka smutna

czy to normalne, ze chlopak nazywa mnie przed kolegami dupą?

Polecane posty

Gość aneczka smutna

ostatnio przejrzalam jego komorke i widze "moja dupa to, moja dupa tamto, bylem z dupą tam i tam"...dziwnie sie poczulam naprawde :o do mnie nigdy tak nie mowi tylko albo skarbie albo kochanie.. co mam o tym myslec? :(

Gość xdfg
szpanuje, widocznie nie dorosl do bycia para;]...posc go kantem w rurach kanalizacyjnych przy najblizszym sraniu;]

Skąd inąd nie ładnie przeglądać komuś telefon... ojj nie ładnie.

Gość julu01
Szpan przed kolegami

Gość aneczka smutna
myslalam, ze jest inny, czuly i kulturalny a tu takie cos :( ale zerwac mi nielatwo bo na codzien on mnie dobrze traktuje, utrzymuje wlasciwie a ja gotuje i zajmuje sie domem.. ale chyba nikt nie jest idealny :(

On Cię może zdradzać ze swoją własną doopą!! -Doopciu, jak tam? -prrrrrt -To dobrze :)

Gość DOROta w sloncu
a moze ma druga dupe ? :P

Gość msau
musisz się pogodzić, że twój facet to burak. Na pocieszenie powiem, że z jakieś 80 % facetów takich właśnie jest.

Gość Mężczyzna swoje potrzeby ma
Tak samo normalne jakbyś go nazwyała fiutem. Śmiało możesz spróbować mówić w towarzystwie "mój fiut" lub zdrobniale "fiutek", albo "mały fiutek". Jak nie będzie miał nic przeciwko, ty też nie masz co się gniewać.

Gość samotny-pan
Jak dla mnie to jest po prostu niedojrzały. Żaden prawdziwy mężczyzna nie powie o swojej kobiecie " moja dupa ". Jest to po prostu oznaka braku szacunku. Niestety dzisiejsi chłopacy w większości nie mają za grosz szacunku do kobiet. A co do fragmentu : " ale zerwac mi nielatwo bo na codzien on mnie dobrze traktuje, utrzymuje wlasciwie " zastanów się lepiej czy jesteś z nim bo go naprawdę kochasz czy właśnie dlatego, że utrzymuje i czy chcesz z kimś takim założyć rodzinę i mieć dzieci.