Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwniesiedzisczuje

mam dzis kiepski humor gdyz uświadomiłam sobie...

Polecane posty

Gość dziwniesiedzisczuje

że nie ceniłam moich koleżanek, ktore były w sumie genialne, ale... przez nie wiecie zaczęłam łazić do kina i stać o kino. Jedna stała o Marynię Połaniecką a druga o Frediego Krugera - nie żyja obydwie, a połączyły się Fredim Krugerem bo śmierci i tyle. Ale historia - ograne Fredim Mercurym, ale zobaczcie - z tego to tylko samobójstwa, nie? A teraz SALA SAMOBÓJCÓW - takie filmy powinny być zakazane. Przykro mi. To co kręcił Polański to nie - z dziecka Rosemary nic sie nie stanie, ale SALA SAMOBÓJCÓW to wiecie jest film KOMPLETNYCH ZERSK i z tego pełno samobójstw będzie - nic poza tym. Takie życie, ale ludziom mozna mowić święte słowa, nie? Nic z tego :(

Gość dziwniesiedzisczuje
Powiem wam nie wiem czy to ma sens czy nie, ale ja jestem po biologii tylko z 1 roku chemii, który nadawał sie do CZEGOKOLWIEK a tak to 2 lata to w ogóle nie wiem co to było. Bo wszyscy się ze mnie śmieją, że jeszcze się chemii uczyłam. Ale ten Mercury to miał AIDS i ta baba miała tak nie pieprzyć. Ona chyba wiedziała co robi? I z tego poszłam na biolę. Bo byłaby normalna i byłabym anglistką, a tak poszlam se na biolę - coś tam było tej chemii. Wiecie to tylko obliczenia. Dała mi bardzo dobry i mogła być. Bo z czego lepsze oceny. LEDWO dobry z chemii też. Bardzo dobry powinnam mieć z chemii przecież, z historii - z polskiego to akurat nie musiałam być najlepsza. A fiza? To samo. Choć ta fiza w domu zajechana ale lepsze książki i lekarką byłabym no niemniej ta chemia to 1,5 nieszczęścia. Bo wiecie I klasa to była książka i ja miałam bardzo dobry. A druga i trzecia to mi powiedzieli nie trzeba książki i ta co tak powiedziała to też się powiesiła. No wiecie bardzo dobry i koniec. Też się babie nie dam. Co to za lekcje bez podręcznika - wykuć na pamięć i ocenka, ale powyżej dobry to zapomnij bo bez korków. Ja wtedy wiecie za smarkata byłam i za głupia, żeby książkami ograć szkołę i tyle :(

Gość dziwniesiedzisczuje
No owieczka - za głupia byłam do tej starej wiedżmy chemicznej bo ja książką ogrywało życząc jej potępienia wiecznego za te korki. A ta szkoła? Już w Szkocji lepsze i tyle. No cóz... tyle siedzieć w tej budzie i dojeżdżać i nic z tego. W końcu miałam rodowód Hitlera miałam z niej zrobić lewatywę. Drugiego Freidiego Krugera i tyle :( A tak? Pośmiewisko se robiły. Kiedyś jeszcze będą płakać za ten AIDS wiecie - AIDS mnie nie groził wtedy, a reszta to ich stosy. Nie doceniłam stosów w Polsce nie ma co, nie? :(

Gość dziwniesiedzisczuje
Z relii sie miałam wypisać i nie po mnie no ale... każdy chodził to ja też. Choć straszna ta rela, ale w głowie miałam tylko krzyż nad tablicą. Wtedy jeszcze miałam krzyż nad głową, a pózniej miałam mieć swój pokój, ale po co? I tyle :( Ja bym poszła do takiej obrzydliwej szkoły gdybym decydowała raz jeszcze - NIGDY - jedno oszustwo. Gdzie indziej nie wiadomo, ale zawód by był, nie? I tyle. I wszyscy myślą, że po mnie za szczerość, ale nie - trzymam z lesbą dyrą mojej matki i nie po mnie. Takie życie. Choć przykre że muszę trzymać z lesbą, żeby dostać pieniądze od moralnych. No to jak oni mogą być moralni. Ale paszport amerykański i całość gra wiecie. Niemniej...a ta dyra... jak ona została tą dyrą? Ja wiem. Dlatego się powiesiła bo nic jej nie pozostawało. Po prostu nic - mogła strzelić do siebie i po niej, a tak nie po niej bo wiedziała. I dokładnie wiem czemu się tak powiesiła. Takie życie :(

Gość dziwniesiedzisczuje
Powiem wam jeszcze dzis, że ja przegrałam ten proces w szkole TAK BEZ SENSU że to sie opisać nie da. Ale dziś doszłam do wniosku - bez płacenia na kościół szans zero i co bym proponowała żeby do tego nie doszło. SUGEROWANA opłata na kościół np. roczna. To ta kolęda - chyba miałam dawać na kolędę i tyle. Nie wiem. Wolałabym jakiś podatek bo to uczciwsze bo wiecie - ja tylko takim czymś przegrałam i się nikomu nie dam bo jestem ochrzczona a po co? Ja TERAZ się powinnam ochrzcić i... tyle. Jeszcze cały rodowód zły, a taki a nie inny, żeby ograć też i tyle z całości :( Bez sensu wszystko i koniec :(

Gość dziwniesiedzisczuje
Powiem wam MOŻE by mnie wyratowała kolęda. Tylko tyle mi zostało. Bo jest przykazanie kościelne w Polsce chyba wręcz brzmiące płać - bo co jeszcze? I to miałam sobie przemyślec. Właśnie to. Najchętniej wiecie zrobiłabym to co te nastolatki w sali samobójców, ale życie aż takie proste nie jest, prawda? :( I w zasadzie tyle :(

Gość dziwniesiedzisczuje
Wiecie ten dyrektor co mi to zrobił to Adolf Hitler jest, a reszta - uczelnia miała się skończyć w roku 2008 - zaocznie razy 2 i koniec. Ale obronić się ? Jak? I mieli mi dać WTEDY wyjechać bo całość bez sensu to rok w psychiatryku jeszcze, a dalej podupadłam na zdrowiu zawsze powiem, rok w domu bo psychicznie bardzo kiepsko stałam i tyle. A dalej miały być Niemcy - lecz cóz... ledwo wyjechałam z domu następny Fredie Kruger. Czy Adolf Hitler? Nie wiem - Adolf był w Chorzowie - tam był Freidie Krugger - przeżyjesz to przezyjesz, nie to nie, a Adolf całe życie mi rozwalił. On do piekła pójdzie ten Adolf, a ci co go popierają za nim. Co to za kretyn ciężki był to się opisać nie da. Może mu rusztowanie pod oknem postawi - taki debil :(

Gość fj huewf
Owca zakładałaś temat o Bazience czy ktoś się pod Ciebie podszywa?

Gość dziwniesiedzisczuje
Wiecie po Adolfie należały mi sie pieniądze z USA. Ale Adolf był polski to Wielka Brytania i tyle. A ten facet to naprawde był Adolf - całe jego zycie to 2 wojna światowa. Tytoń w Niemczech wtedy hodował. A czemu studiował w mieście Karola Kota to też nie zrozumiem. Miał iść do Gliwic na polibudę wiecie i prawo by sie go trzymało i lewo. Co Niemcy to Niemcy - a złodziej od dziecka to tak akurat, nie? Możeby lepszą żonę tam poznał. Marynię z Krakowa. Jeszcze AGH by mu zostawał w mieście Karola Kota i na kopalnię. Bo czemu nie na kopalnię? Zagadka :(

Gość dziwniesiedzisczuje
Moim zdaniem ten Sosss i Levviatan to by już prędzej spasowali do siebie niż on i Bazienka. Chyba, że bazienka sie wyluzuje nieco i takie tam... no chyba, żeby. Bazienka w ciąży to spokoju potrzebuje. MOJE ZDANIE

Owieczko ogladalas kiedys serial MENTALISTA? ostatnio sie wciagnalem w niego, swietny serial, ja malo tv ogladam, ale na necie sa odcinki online mozesz sobie obejrzec. Polacam Ci serial, zabijesz nude i sie rozerwiesz:)

Gość fj huewf
Coś Cię Pasterz Owca dalej ignoruje :P

Gość dziwniesiedzisczuje
Bazienka - nawet mi nie mów. Paszport amerykański ma. A Pasterz Owiec też - i pasuje mu USA z tego paszportu. I czemu nie wyjechał? Przez to on taki jest wiecie. Dziwny trochę - ZMIERZŁY. Ale bez znaczenia to i tyle. I co by wam tu jeszcze napisać? W SUMIE - powinni mi wiecie za tego deba z Krakowa dawać to dyplomowanie bo i tak sie nie poddam. To mam rozwalony doktorat i tyle. A na Zachodzie co to było? I wiecie - jest mi przykro, że nic o mnie nie wiedzieli i tylko papierkiem polecieli, a ja mam wiecie wartości mieć - plantancja tytoniu. tyle mnie to obchodzi i koniec. Bo inaczej by mnie pasowało wypalić, ale stoje o ten tytuł i nic mi zrobią. No to wiecie pojadę do Holandii, popracuję i spadam bo papierosa nie chcą wykreślić , stałej pracy nie mam z tego i tyle. No i zostawałaby mi Niemcy i wiecie - jak można wpisać sobie papierosa, nic nie powiedzieć. Nie wiem :( Bo wszystko byłoby inaczej gdybym wiedziała o co poszło. O transport ja uważałam, że nie jeżdżę - no to siedziałam cichutko i tyle :( Ale wiecie - wszyscy na mnie - za co? I w sumie za papieros, a opinia że piję no to wiecie _ SORRY. Sami rozumiecie :(

Gość fj huewf
O, to na pewno był wpis Owcy :D

Gość bolek.
No nie :D:D:D

Gość dziwniesiedzisczuje
Nie ognoruję Pastrza. Mentalista - nie oglądałam tego. Może zobaczę? Wiecie takich mam rodziców, że sobie całe życie mną urządzili, pieprzą od rzeczy. NAJPÓZNIEJ po studiach mnie tu nie powinno być, z siostrami miałam dobrze żyć i do Niemiec spadać. Tylko jaka praca. No jakaś i tyle. Język i jAKAŚ praca i pasowało. Ciężko by było ale pasowało.To był koniec - dwa świry i tyle. Jeszcze ten rodowód najgorszy z możliwych - Hitlera wiecie. I tyle :( Nie całkiem ale rzymski chciał i tyle zrobił, a moja matka się smiała i tak mnie urządzili. I wszyscy na mnie i nawet w szkole Fredie Mercury na Frediego Krugera i tyle z całości :( A ten mój brat Qurang Medan i też tyle osiągnął co ja. Ta piątka z chemii to jest on i tyle :( Qurang Medan. Dosłownie :(

Owieczko skoro nie ogladalas MENTALISTY to polecam serial swietny:) mnie wciagnal, ze obejrzalem jednym tchem 3 serie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam naparwde:)

Gość bolek.
Pojebany ten Pasterz. Może to ona jest z Tobą w ciąży :D

Gość nhih
Pasterz daruj sobie. I tak nie zamoczysz :P

cos link nie idzie, wiec wejdz na www.zalukaj.pl i tam szukaj serial MENTALISTA i mozesz ogladac , bo limitow nie ma, za darmo:)

Gość nhih
Ty niedziel, to akurat mozesz pogadać sobie z Owcą :P