Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwniesiedzisczuje

mam dzis kiepski humor gdyz uświadomiłam sobie...

Polecane posty

Gość dziwniesiedzisczuje
Ni ignoruję Cię Pasterzu Owiec - absolutnie. Po prostu zastanawiam się jak można było wykończyć dyrektora bez petów bo bym sie KIEDYŚ dowiedziała, ze na niego działały tylko pety. Nie - jeszcze kasa na kościól, ale NAZWANA PODATKIEM KOŚCIELNYM - taki był. A ja bym tego nie nazwała i i tak po mnie. A wszystko przez to, że miał grób żony w Niemczech. Bo wiecie - co on tak sobie pojechał po mnie? Bezczelny, cham, wstrętny i tak dalej...bo on miał żonę w Niemczech. To się stał Adolfem i tyle. A ci uczniowie - bo ja chciałam stamtąd iśc - nawet go pomówić nie umieli, co oni umieli? Gdyby go nazwali Fredie Krugger zwłaszcza, że żona martwa to by byli coś warci - bo czy ci uczniowie byli coś warci? Nic kurde powiem wam. I przez to chciałam odejść. A ten ZIELSKIEM ich ogrywał. Ale na mnie tym też. Imię miał lepsze nie dałam mu rady i tyle. Tak mnie gnoili za doktorat :( No wiecie co... ręce mi opadają :(

Gość nhih
Pasterz, sam wypierdal, nie masz monopolu na owcę :P

Owieczko obejrzyj sobie choc jeden odcinek Mentalisty:) zrob to dla mnie, jak bedziesz miala czas, chcialbym sobie z Toba podyskutowac o tym serialu, ciekawy jestem czy Ci sie spodoba :)

Gość dziwniesiedzisczuje
Ja na razie idę też - załamana nieco jestem - jutro od rana już wiecie będę tutaj produkować się - mentalista - na pewno coś zobaczę. A o czym to jest? Ten ostatni niedziel też widzę zawsze rześki - na każdego uważaj... samo życie ... Pozdrawiam 🌼

Gość nhih
Coś nie nadajecie na tych samych falach. Miłości z tego nie będzie :P

Gość nhih
Owca nie odchodź bo się jeszcze Pasterz zapłacze :P

MENTALISTA to serial troche kryminalny, ale w tle jest zagadka: glownego bohatera zone i dziecko zabil RED JOHN i on chce odnalesc sprawce...... obejrzyj Owieczko zobaczysz ze serial fajny i milo sie go oglada:) a pozniej podyskutujemy o nim czy Ci sie podobal i jak wrazenia:)

Gość dziwniesiedzisczuje
No Pasterzu Owiec - właśnie zabieram się za Mentalistę i idę stąd i jutro do Ciebie napiszę. Nie poddawaj się Pasterzu Owiec 🌼 Owieczka z kafe - BANKRUTKA. Jutro napiszę Ci Pasterzu o Poniatowskim troszeczkę. Trzeba tak i koniec wiecie. Był to wielki budowniczy i zawsze tak będzie. Miał se iść na budownictwo. A sejm 4 letni go wykończył. Zamiast do domu jechali do TEATRU na Górę św. Anny - bo kościół miał Maryję, a posłowie św. Annę. I wiecie - on myślał dobrze - on tego nie wiedział bo by abdykował i koniec. I oni na niego - po co im te Łazienki - na górze św. Anny jest teatr i nikt sie nie myje , nikomu nic nie przeszkadza, a ten? I żeby jeszcze jakieś delegacje - ale kto ich tam widzi w tym pałacu. I pózniej jak sie wiecie kropnął to było, że miał się rzucić z tego mostu co se sam dla siebie go wybudował bo ludzie nie chodzili tym mostem. A on ogrywał posłom drogę do domu. I przez to w Warszawie nikt się z mostu nie rzuca bo to dobre miejsce żeby ze sobą skończyć i tak zginął ksiądz Popiełuszko. Z mostu go zrzucili w Toruniu - ogrywali most Poniatowskiego w Warszawie - bo mu nie świnili. I tak poleciała milicja. Jak oni mogli? To już nawet takie rzeczy robią. I trzeba to było ograć w gazetach jakoś, że to nie było jeszcze najgorsze, że coś robią też dobrze. To trzeba było ograć bo czy pasuje dziś coś dobrze o policji napisać w Polsce? NiC NIE PASUJE. Wziąć i sie powiesić bo spaść z mostu? Też nie i tyle :(

Owieczko napisz mi jutro na tym temacie jakie wrazenia po obejrzeniu 1 odcinka Mentalisty:) zapisuje temat w zakladce i jutro przeczytam pozdrawiam milego ogladania:) do jutra 🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼

Gość dziwniesiedzisczuje
Dobrze - zaraz zaczynam. Na pewno Ci odpiszę Pasterzu 🌼 A ten most Poniatowskiego to był chyba najnowocześniejszy w Europie i Polacy - zamiast wiecie być dumni z takiego króla to go wykończyli swoją niemoralnością bo król taki sam. Gdzie? On wszystko robił PO COŚ, a oni? Oni mieli mu powiedzieć. I wiecie tam chyba wszyscy są w piekle - 4 lata ich omijał , przez nich nie miał rodziny w końcu i co? Jak on wyglądał? I wszyscy się na niego obrazili, nikt go nie chciał - co on z nimi wyprawiał w czasie tego Sejmu Wielkiego i zostawało mu nie wiem co... wziąć i się zabić. Mnie też bo takie życie no ale... :( Smutne, nie? :(

Gość cavf
Mentalista to serial dla frajerów :classic_cool:

Gość dziwniesiedzisczuje
Zobaczcie tam chyba chodzi o to, ze TYLU POSŁOW, SEJM 4 letni i NIKT NIE BYŁ PO STRONIE KRÓLA bo podobno miał dziecko z carycą i nie chciał sie do tego przyznać to oni wszyscy na kurwy na g. św. Anny NA NIEGO. Bo jego babcia. Czy do teatru imienia św. Anny - czy do teatru na górze św. Anny na niego albo na jego babcie. No wiecie co. I został tylko papier. A jedzenie, a reszta? Wszystko im kupował, dobrze z nimi żył a powiedziałby, że napisał tę konstytucję sam - bo taka prawda i ich NIE MA. Nie ma - nie istnieją. Byłby sam z tym kościołem. I wiecie - jeszcze samobójstwo na koniec. No to trzeba było powiedzieć i by wyjechał. To był najlepszy król jaki istniał - wszyscy na niego i na ten kościól. Nawet liberum veto nie potrzebowali - tak jeden na drugiego jak tylko w Polsce można i tyle :(

Gość dziwniesiedzisczuje
Ale słuchajcie jaki był KK, że NIKT ZA 4 lata za 4 lata bo to musiał trochę trwać nie pomógł mu -i nie powiedział PRAWDY - słuchaj jak sie kończą obrady to oni jadą na g. św. Anny, tam jest burdel i każdy sie wali na ciebie z kurwą tak żebyś nie dał im rady. Jak on by to wiedział to zaraz we Francji, a tak nie dał im rady, ten sejm głupi był i tyle. I wiecie kto wymyślił ten burdel? Kościół za Rosję. No to mieli sobie tam pojechać. Bo odebrał im rok 1612. No wiecie co? A po co Polsce TAKA Rosja? Przecież to bez sensu :(

Gość dziwniesiedzisczuje
cdn jutro - tymczasem :(

Gość dziwniesiedzisczuje
Pasterzu obejrzałam kawałek filmu.Jest do niczego.TYLE. Wiecie ,ta moja bratowa ta k się dzisiaj nażarła i zaczęła pierdzieć przy stole.Brat bekał.Co za RODZINA.Brak słów.Dostali mieszkanie,a ja nie mam nic.Tyle. Pasterz Ty Też jesteś pierdolnięty jak mój BRAT.Masz wszystko ,a ja co nie mam nic.Nawet DZIECKA.

Gość A K I M A
pasterz ,Ty co zakochałes się w tej Owcy czy jak??????

Gość :=)
owieczka co mam zrobić z siostrą?:)

Gość dziwniesiedzisczuje
Siostrę zawież do weterynarza i uspij sukę TYLEQ