Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkax25

brak okresu po odstawieniu anty

Polecane posty

Gość julkax25

witam. bralam tabletki anty yasminelle przez 3.5 roku. 20 lipca dostalam krawawienie z odstawienia i pozniej juz nie przyjmowalam tabletek. dzis jest 35 dzien cyklu i dalej nie mam okresu;/ od tygodnia bola mnie sutki , a od 3 dni dni piersi po bokach tak jak zwykle przed okresem. dodam ze ws[polzylam zabezpieczajac sie prezerwatywa . zaczynam sie juz martwic dlaczego nie dostaje okresu. zastanawiam sie nad pojsciem do lekarza po luteine bo slyszalam ze ona jest na wywolanie okresu. czy ktoras z was miala taka sytuacje po odstawieniu tabletek anty?

Gość julkax25
?? nikt nie mial podobnie??

Gość sdfghjkl
ja po odstawieniu pierwsza prawdziwa miesiaczke dostałam dopiero po 3 m-cach

Gość to jest przecież
a przed braniem tabletek jak długie miałaś cykle? Pewnie długie i dlatego zaczęłaś zażywać tabletki. Teraz wszystko wraca do stanu pierwotnego

Gość julkax25
bralam dosc dlugo i ciezko nawet przypomniec jak dlugie to byly cykle. ale pamietqam ze pare razy tez nie moglam sie doczekac. echh dzis jest 38dc i nadal nie mam miesiaczki. nawet piersi juz przestaja bolec. podczas brania tabletek jak przestawaly bolec to ją dostawlam.a teraz nic.. rozne dziwne mysli przychodza do glowy podczas takiego czekania;/ jesli nie dostane do wtorku to ide chyba do ginekologa.

Gość julkax25
w koncu ! dostalam okres,. 38dc. a myslalam ze sie juz nie doczekam. to teraz zobaczymy jak bedzie wygladal ile czasu trwal;p