Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esmeralda_pasek

świat sie kończy-faceci noszą rajstopy :)

Polecane posty

Prawdziwe równouprawnienie będzie wtedy, kiedy mężczyźni będą mogli chodzić we wszystkim, tak jak to robią dziś kobiety:-)

Jakie te kobiety popierdolone ze aż wstyd ze to Polki. Popatrzcie na siebie jak wy wyglądacie,potraficie tylko nas krytykować pokraki xxi wieku. Kazdy facet nosi na co ma chęć,a my nie zaglądamy kiedy zmieniacie majtki.

Gość weronika900
Ty pewnie raz na miesiąc zmieniasz :o

Nasze polskie kobiety to jeszcze epoka zacofania,dla nich liczy się penis do kolan i posłuszny piesek ktory oddaje wypłatę i prosi o parę groszy. Bardzo żadko zdarza się kobieta która zna realia faceta i jak iść z nim w zycie.Dlaczego kobiet facet nie wyzywa tych które noszą męskie ubiory,ponieważ ma szacunek dla tych co ich stworzono przez pomyłkę zamiast faceta.Mało którą można nazwać kpbieta na poziomie. Was tylko molestują gwałcą biją a wy aniołki z rogami.

Gość gość
UUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPP

Gość Uzue
Witam Po przeczytaniu kolejnego wątku na forum odnośnie facetów w rajstopach, zadaję sobie pytanie czy jest coś takiego jak tolerancja w naszym kraju. Po tego typu wypowiedziach nasuwa się tylko jeden wniosek, że jest jej brak. Naprawdę mamy bardzo zaściankowe społeczeństwo co do tego nie ma wątpliwości. Jako że jestem rowerzystą, który jeździ w obcisłym stroju (typowe sportowe rowerowe legginsy) to od czasu do czasu spotykam się z dziwnymi spojrzeniami. Czasami padnie też głupi komentarz. Jazda w legginsach została po coś wymyślona i taki rodzaj odzieży ma swoje plusy. Przylegająca odzież szybciej odprowadza pot na zewnątrz, przy jeździe w butach SPD (jesteśmy połączeni z rowerem) obcisłe legginsy to konieczność zapewniająca bezpieczeństwo. Fakt wkręcenia nogawki w łańcuch z butem spd miałby fatalne skutki po upadku. Przyległa odzież wolniej się brudzi i wolniej się niszczy bo w lesie rzadziej się o coś zahaczy. Balansowanie ciałem podczas zjazdów/podjazdów też jest wygodniejsze bo ma się większy komfort jazdy. Powracając do tematu rajstop, jak wiadomo jesienne i wczesne wiosenne dni bywają zimne, dlatego zakładam rajstopy pod legginsy z prostego powodu, żeby było mi ciepło. Kalesony raczej pod obcisłe legginsy nie wcisnę. Co do publicznego pokazywania się w rajstopach to mam mieszane odczucia, bo różnie to może wyglądać. Natomiast bardzo zaściankowe jest określanie faceta: gey, pedał lub c***a tylko dlatego że nosi rajstopy. Mieszanie kogoś z błotem i odejmowanie mu męskości przez kawałek syntetycznego materiału jest dla mnie bardzo nietolerancyjne. Ludzi oceniajmy za to co czynią a nie za to co noszą.

Gość smok wawelski52
do Uzue w pełni popieram noszenie rajstop przez faceta kto jak nie mężczyzna je wymyślił prawdą jest że polskie społeczeństwo to niestety ,ale jest bardzo nietolerancyjne zobaczą faceta inaczej ubranego to już komentarze typu dziwak odmieniec ...... ja również jeżdże na rowerze i ubieram w chłodne dni rajstopy i leginsy rowerowe typowo ,lub nie to bez znaczenie jest ważne bezpieczeństwo .Ja noszę rajstopy prawie odkąd zacząłem chodzić (z przerwą na wojsko rzecz jasna) .Pozdrawiam wszystkich noszących rajstopy mężczyzn .jak ktoś chce pogadać o tym proszę ..niemieckrzysztof@interia.pl proszę poważnie podejść do zagadnienia czekam na poważne maile

Gość smok wawelski52
do Uzue w pełni popieram noszenie rajstop przez faceta kto jak nie mężczyzna je wymyślił prawdą jest że polskie społeczeństwo to niestety ,ale jest bardzo nietolerancyjne zobaczą faceta inaczej ubranego to już komentarze typu dziwak odmieniec ...... ja również jeżdże na rowerze i ubieram w chłodne dni rajstopy i leginsy rowerowe typowo ,lub nie to bez znaczenie jest ważne bezpieczeństwo .Ja noszę rajstopy prawie odkąd zacząłem chodzić (z przerwą na wojsko rzecz jasna) .Pozdrawiam wszystkich noszących rajstopy mężczyzn .jak ktoś chce pogadać o tym proszę ..niemieckrzysztof@interia.pl proszę poważnie podejść do zagadnienia czekam na poważne maile

Gość gość
Jesli interesuje was temat noszenia damskiej bielizny przez panów to zapraszam do dyskusji na http://rajstopki.esy.es jest to forum które dopiero zaczyna swoją działalność.

Gość gość
Jestem facetem i uważam, że rajstopy i damskie majteczki są o wiele przyjemniejsze do ci ciała niż grube bawełniane slipy czy kalesony z niby rozporkiem. Rajstopy można co dziennie przeprać. facet nosi pod spodniami i nie demonstruje tego. Wcale nie musi być gejem.

Gość gość
Mam trzy siostry zabraly mi wszystkie spodnie więc co mi pozostalo rajtuzy oddaly mi swoje powiedziały Dominiczku jesteś sliczny jak dziewczynka nikt się niezorientuje ze chłopcem jesteś no coz jesteśmy bliźniakami jednojajowymi tylko wszyscy wiedza ze mam trzy siostry ciekawe jaka bedize reakcja jak zobaczą jedna dziewczynke i trzech chlopcow jeżeli jutro napisze tu cos nowego będzie znaczylo ze zyje narka

Gość gość
wczoraj ide sobie w miescie przedemna idzie jakiś osobnik garniturek włosy wygolone na boku typowy macho w pewnej chwili zatrzymuje się odwraca ja galy wytrzeszcam a to kobieta swiat jzu na psy zszedł a wiec mysle sobie baby obdarly nas ze wszystkiego nawet zajmują zawody typowo meskie wiec co nam pozostalo w rajstopach chodzic chyba nam pozwola bo co mamy z golymi tylkami chodzic .Ja w rajstopach rajtuzach chodze do bardzo dawna w zasadzie do dziecka w nich chodze kiedsy bedac młodszym w samych smigalem po dworzu teraz tez jedynie co to ubieram krótkie spodenki a ze zgrabny jestem laski się za mna oglądaj komentarze rozne od pedalow tez już mnie wyzwali a mam to gdzies najważniejsze ze ja się w rajstopach dobrze czuje miłego dnia mile panie Piotr

Gość gość
niedosc,ze nosza rajstopy to jeszcze facet faceta kocha i z tylka se pipke robi,saiat naprawde sie kończy. To juz jest koniec :-P

Gość gość
Rajstopy były bardzo popularne wśród facetów w wieku XVIII. Nosił je między innymi Giovani Giacomo de Sengal, znany powszechnie jako Casanova

Gość gość
Jestem facetem i chodze w rajstopach niejedna babka moglaby mi pozazdroscic mojej kolekcji rajstop idąc ulica ubrany w rajstopy nawet faceci sieza mnaogladaja wczoraj jeden taki palant tak się na mniegapil ze wlazł na metalowy slup lup jak walnelo jak dzwony w kościele odwrocilem się wara mu opadla i niebyl pewny czy ja to dziewczyna czy chłopak (mam dziewczeca urode wlosy długie ciemnoblond oczka niebieskie jednym słowem nieladnei o sobie tak mowic ciacho ci co mnie znaja wiedza w czym rzecz jestem naprawdę sexi buziaczki pa Paweł

Gość gość
odpyerdolcie się od pedałów żaden szanujący się pedał rajtów by nie założył

Gość gość
A ty jstes pedal? jeżeli niejestes wiec co na ten temat możesz powiedzieć

Gość gość
Witam, mam pytanie i widzę że to forum będzie pasować. No więc tak. W lato jak jest gorąco chcę nosić cienkie skarpetki, takie rajstopowe no i one są damskie oczywiście. Kolor nie jest istotny ale jak ubiorę krótkie spodenki i adidasy to będzie widać że je nosze. Może będą wystawać tylko na kilka centymetrów ale to i tak będzie z daleka widać ze to damskie. Może ktoś się orientuje czy robią takie dla mężczyzn ? No ale nawet jak robią to chyba i tak będą dokładnie takie same hmmm. No i teraz mam dylemat, nie chce w upalne dni nosić grubych skarpet, ale z drugiej strony jak ludzie zobaczą mnie w rajstopowych to powiedzą że jestem pedałem. Jak Wy myślicie? Czy takie cienkie skarpetki zrobią ze mnie pedała? Zaznaczam ze nie czuje pociągu seksualnego do mężczyzn.

Gość gość
przyczep sobie karteczke na plecach z napisem nie jestem pedalem i po kłopocie hehe.