Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esmeralda_pasek

świat sie kończy-faceci noszą rajstopy :)

Polecane posty

Gość anitttaa345
dlaczego się kończy? mój facet nosi rajstopy od ponad roku, przywiozl kilka par z USA, i wygląda z nich bardzo sexy:)

Gość facet w rajtuzach
seksowny ? :D padłam na cycki

Gość krups
i co w tym dziwnego, a pończochy bawełniane to jak sądzisz, kto wymyślił , kosmici ? jeszcze na początku XX wieku w wielu krajach Europy chłopcy do krótkich spodni zakładali pończochy i nikogo to nie dziwiło , zachowały się stare fotografie a teraz kobiety wyśmiewają takie zjawisko i mówią wprost -że facet w pończochach to musi być pedał albo inny homo i z tą pogardą na twarzy zakładają kalesony wmawiając całemu światu, że facet w kalesonach to musi być pedał więc co facetom jeszcze zostało z garderoby jako męskie ?

Gość anitttaa345
widać jakim jesteśmy zacofanym spoleczeństwem, w stanach co drugi facet nosi rajstopy, i nikt nie robi z tego problemu, np bardzo pasują mojemu mężczyznie do spodenek krotkich

Mężczyźni nosili rajstopy za czasów Robbin Hooda już. ;) A tak na serio, to mi nie przeszkadza, wszystko jest dla ludzi, mamy równouprawnienie. :)

Gość krups
a spódnice w czasach cesarstwa rzymskiego kto zakladał , a buty rzymianki może kobiety nosiły ? a teraz gdyby jakiś facet się pokazał w rzymiankach albo gladiatorkach to wiele kobiet padnie ze śmiechu i powiedzą, głupek i zwariowal, kupił buty na dziale damskiego obuwia i się popisuje idiota :(

Gość esmeralda_pasek
co drugi nosi rajstopy?hahahaha

Gość krups
tak naprawdę co jest tylko dla kobiet i kobiece ? tylko cyckonosz ale podobno cyckonosz rownież facet wymyślił :) OK, ok, Marylin Monroe Was załatwiła na Amen butami na obcasie ale dzięki temu podkreślacie Waszą kobiecość a od kalesonów WARA , kalesony są męskie i krawat !

Gość Góreczka
też padłam i też mnie cycki zamortyzowały

Gość a gdy w stanach
zaczną jeść gowno to też uznasz to za światowe i będziesz jeść razem z nimi?

pedaly i tyle i po co sie rozwodzic nad tym? Ja bym takiego co nosi rajstopy rzucila fe! poza tym - widze, ze tutaj nie rozrozniaja rajstop od rajtuz. Subtelnie

anitttaa345 - a Ty jestes przekonanaa, ze jestes z "mezczyzna"? i to do krotkich spodenek pasuja? majaczysz czy co?

Gość a kiedy będziemy sami;)
ej no ludzie, facet w rajstopach?:O:O:O NIE i już.

Gość a kiedy będziemy sami;)
dlaczego się kończy? mój facet nosi rajstopy od ponad roku, przywiozl kilka par z USA, i wygląda z nich bardzo sexy- :P

Gość krups
oczywiście, zabierzcie facetom wszystko , pończochy, rajstopy, kalesony, krawaty i kapelusze i zostawcie faceta gołego na mrozie, niech marznie goły i niech zad odmrozi a gdy facet na siebie założy koc w formie szlafroku to będziecie krzyczeć, pedał, pedał, wygląda jak w sukience pedał :( na stos ?

Gość Mis Push-upek
Facet w Rajstopach tak. A tak w ogole to co kogo obchodzi, kto w czym chodzi - haha! Meskie(1 post) sa ok, ale z welny i bawelny sa lepsze na zime.

Gość tylkoph
Witam wszystkich i oczywiście zapraszam na blog poświęcony noszeniu rajstop przez mężczyzn. Oczywiście jestem za i polecam wszystkim. http://tylkoph.blogspot.com/ Pozdrawiam Piotr T.

Gość pan_m
Nosze do szortów i to publicznie. Większość ma to w d... i ja też. Podoba mi sie to noszę, golę nogi i to moja sprawa. Jak komuś będzie kupa smakowała to niech sobie ją je, nikt nie zmusza tutaj do czegoś. Jak ktoś lubi cukierki to będzie je jadł inny lubi ciastka. I tyle. O czym tutaj gadać. Rajstopy są damskie i męskie i tyle. A opinie typu pedał, trans itp. mnie nie dotyczą.

Gość ert654gy876
haha ale laski tolerancja pojechaly. ubiore sie kurwa jak Slash(pamieta go ktos?), w typowy meski ubior, z ktorego mase bab zerznelo bo im to sie podoba. Przerobic mode meska na zenska a pozniej wmowic ze mezczynie to nie przystoi. Podobnie z rownouprawnieniem, brac, ale dawac od siebie nie ma co i tak ci chlopi sa zli i glupi- no nie?! Tak swiat sie konczy, bo coraz wiecej debili ma glos. zreszta Lem mial racje. "Polska jest, za przeproszeniem, cywilizacyjnym zadupiem, które tak naprawdę nie liczy się w świecie." "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Nara frajerzy plci zenskiej.

Gość Adele***:):):)
a niech sobie nosza, byle pod spodniami:) chybba nie chcecie lasi zeby waszym panom przemarzlo to i owo?:P

Gość rrrrrrrrrrrr
to tak jak dla kobiet majtki z klapą śmieszne ale każdy nosi co lubi

Powinni je dawać w pracy do bonów świątecznych :) jak kiedyś na Dzień Kobiet np. w kopalni

Gość ert654gy876
od ciebie smierdzi potem, co lepsze wybierz sam - haha ale najpierw idz sie umyc smierdziuchu

Nie no macie kobiety rację, ubranie jest dla kobiet, a faceci seksi najlepiej wyglądają nago, to niech tak chodzą, zwłaszcza na wielkich imprezach między kobietami w kreacjach:-D

Nie no macie kobiety rację, ubranie jest dla kobiet, a faceci seksi najlepiej wyglądają nago, to niech tak chodzą, zwłaszcza na wielkich imprezach między kobietami w kreacjach:-D