Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciasteczko80

Fryzjer Będzin- Poszukiwany:)

Polecane posty

Gość gość
będę wszystkim polecać Fanaberie!!!!!!zajęli się mną jak gwiazdą!!Aż tyle serca i pasji!!!Gratuluje Kamila i Damian

Gość gość
Salon na piątkę z plusem!!!!Dziekuje za uratowanie włosów !!!!Dosłownie!!!dziekuje panie Przemku

Gość gość
Bardzo podoba mi sie moja nowa ja stworzona przez fryzjerów z Fanaberii.Kolor i strzyżenie przecudne,wszyscy mi zazdroszczą

Gość gość
Fanaberia najlepszy team w okolicy!!!!kolor mam wspaniały ,polecam polecam polecam

Gość gość
jak ja sie ciesze ze nie ma tej duzej kosmetyczki w fanaberi.Robiła wszystkim wielką łaske a powinna sama spojrzeć w lustro.Nie wychowana baba.Teraz jest tam miło i przyjemnie.Nikt wreszcie klientom nie obrabia d....y.Tam chce sie poprostu przyjść.I te dawne wielkie panie fryzjerki-jak super ze to juz dawno bylo.Slyszalam dzisiaj ze nawet sobie teraz tyłki obrabiają.ja wrócilam do fanaberi jestem bardzo bardzo zadowolona.Kadra fryzjerska bomba.Szczerze polecam

Gość gość
ja podpisuje się pod koleżanką.Siedzimy sobie razem i przypominamy nasze eksperymenty z fryzjerami.Pan Damian z Wierzbicki i Szmit to ekspert od strzyżeń!!!!!!Dziękuje Panie Damianie jeszcze raz i znowu pana odwiedzę!!!!!Będzin górą!!!!

Gość gość
Podobno ta dziewczyna z warsztatu piękna (wcześniej z fanaberii)ma bardzo chory kręgosłup .Tak mi jej żal bo dość ze z tymi dziećmi taki problem to jeszcze teraz operacja.Ale i tak była odważna ze z takim problemem zaryzykowała

Gość gość
Ona odkąd ja znam narzekała na wszystko,ale najbardziej osłabia mnie jej waga ,ciągły pot na czole i sapanie.Jej organizm tego nie wytrzymuje

Gość gość
otwarł się w Będzinie warsztat piękna.Ludzie tam jest zimno!!!!podczas mycia głowy zmarzłam.To nie do przyjęcia!!sanepid powinien was pozamykać!!!

Gość gość
normalnie to nóż się w kieszeni otwiera.Jak widzę te małe saloniki,których w Będzinie jest jakiś wysyp i usługi jakie oferują to aż żal ,że ludzie za to płacą.Weszłam do tego Warsztatu Piękna,niby dwie fryzjerki i nawet kosmetyczka,ale wyszłam wystraszona! co to jest??????????pani nie bardzo wiedziała o co pytam

Gość gość
widzę że powyżej Musiał się uruchomił bo takie fikcje mógł napisać tylko on.Sorry dawne fryzjerki ale wasz intelekt nie jest za mocny więc chyba te bzdury pisał ktoś bardziej inteligentny,ale z bujną dość fantazją.Pan znany z takich bajek i podbierania klientów.Znam temat i znam tez Was wszystkich.Więc zastanówcie się bo mogę kilka rzeczy wrzucić też w internet,a będzie Wam bardzo wstyd.Śmiać mi się chce z takich wpisów.Żaden klient (prawdziwy oczywiście) tak by nie napisał .Warsztat piękna też maczał w tym wpisie swoje paluszki,bo jak mowi przysłowie ,,Tonący brzytwy się chwyta".Ale nie tędy droga Panowie i Panie.Chyba to już wstyd,aby byli pracownicy tak walczyli o klienta.Zajmijcie się pracą lepiej bo o biznes trzeba dbać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
proponuje dawnym pracownikom zająć się swoim biznesem a nie tracić energii na lewe wpisy na forach internetowych. Rafał

Gość gość
Ci co piszą złe opinie o Fanaberi to byli pracownicy.Moja siostra była u nich na strzyżeniu i juz tam nie pójdzie więcej bo opowiadają niestworzone historie.Wiem jak było wcześniej ,pracodawca latał koło nich,prezenty,szkolenia a nawet ciuchy dostawały .Na święta widziałam perfumy i koperty.I teraz taki zły?No ludzie bez jak

Gość gość
Cała ekipa z Fanaberii to świetny team!!! Prosze nie zwracać uwagi na głupie wpisy od zazdrosnych ludzi

Gość gość
byli pracownicy są tchórzami i cwaniakami za komputerem

Gość gość
obiecuje że nigdy nie zostawię nikogo o suchym pysku he he he he eeeeeeeeehhhhhhhhh

Gość gość
wszystkie dolewki w całym Będzinie GRATIS do zakupu skarpetek

Gość gość
Marlena Z - nie mów do mnie teraz !!!!!!! Dorzucam skarpetki !

Gość gość
Przecież warsztat nie ma swoich klientów tylko to są zabrani ludzie poprzedniemu pracodawcy. Tak daleko nie zajadą

Gość gość
Bardzo miło spędziłam czas w salonie WS w Będzinie.Polecam z całego serca a fryzura jest prześliczna

Gość gość
czytając to forum brzuch mnie rozbolał ze śmiechu . Ci mądrale co tak zarzucają panu Wierzbickiemu poziom w jego salonach to chyba nieudani żartownisie . Jestem stałą klientką w Będzinie . Tam nie da się inaczej jak tylko wyjść zadowolonym . Obsługa pierwsza klasa . A efekt na włosach wow..... same się układają po strzyżeniu . Serdecznie pozdrawiam i podziwiam za pasję i profesjonalizm. Katarzyna

Gość gość
Jezu o co tu chodzi? Jakaś przepychanka słowna pomiędzy właścicielem salonu fanaberia i cwaniarami, które odeszły na swoje. Ha hhahah. Ja osobiście byłam klientkom pewnego salonu i go nie polecę już nigdy za spalone włosy, ale polecę Wellę Professionals Będzin. Nie jest tanio, ale jestem zadowolona. Polecam.

Gość gość
A ja polecam Fanaberia w Będzinie. Jeżdżę tutaj aż z Bielska, ale na serio warto. Wreszcie mam piękne włosy i wspaniały nastrój dzięki

Gość gość
byłam i polecam wszystkim. Tak miłej obsługi jeszcze nie spotkałam, a włosy są genialnie obcięte, same się układają. Dodam, że są kręcone i nikt nigdy nie potrafił sobie dać z tym rady. Panie Wierzbicki gratuluję kadry w Będzinie, rewelacja.

Gość gość
bardzo dobrze trafiłam w cudowne ręce. Fanaberia w Będzinie to mistrzowie! Bardzo jestem zadowolona. Moje włosy są blond i wreszcie odzyskały blask i nie są suche. Produkty genialne

Gość gość
WS Wierzbicki w Będzinie to najlepszy salon w jakim byłam od lat. Fryzjerzy cały czas opowiadają o włosach, a wiedzę mają niesamowitą. Efekt końcowy przewspaniały. Uwielbiam ten salon.

Gość gość
Witam,czy ktoś z Was wie gdzie pracuje w tej chwili pan Przemek z Fanaberii????

Gość gość
Przemek mieszka i pracuje w Płocku , wrócił do domku

Gość gość
Pan Przemek pracuje nadal w akademij tylko w Łodzi.

Gość gość
Chyba w akademi u rumcajsa