Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutnaaa!

NIe podniecam męża

Polecane posty

Nie wiem już co robić , przestałam kręcić swojego męża. Jestem smutna , załamana i mam dość żebrania o seks. Jak się rozbiorę to ledwo mu staje, żeby coś było muszę zrobić mu loda czy go podotykać bo jak nawet mnie dotyka to mu opada, ale widzę że na widok innych kobiet mu staje. CZuję się upokorzona jestem ładna , szczupła jedyna moja słaba strona to niewielki biust, zaczęłam sobie myśleć że to pewnie dlatego tak jest, on mówi ze woli nieduże ale chyba kłamie bo widzę jak reaguje na duże

Gość Miałka
zrób sobie cycki nie dla niego tylko dla siebie jak źle się z tym czujesz a jego kopnij w dupę

Gość uno_dos_tres
no jasne. to, że mąż cię nie bzyka jak kiedyś to wina twojego małego biustu.cholera, mam ochotę przetrzepać ci tyłek. ubierz mini, szpilki, idż poflirtować z sąsiadem, znajdż se wciągające hobby i przestań się już smucić

Gość mala...,,,
ja też mojego partnera przez jakiś czas przestałam pociągać ale gdy "przypadkiem" zobaczył ja kw windzie obciągam sąsiadowi to od razu nabrał ochoty i rucha mnie jak mały robocik 2 razy dziennie

Gość mala...,,,
.. a biustu też nie mam za wielkiego, tzn. ledwo 2 małe pryszcze widać

a co mam myśleć jak widzi duży biust to stoi mu jak rakieta a jak zobaczy mój to ledwo mu drgnie zaznaczam że noszę rozmiar 75b,

Gość mysiaaaczekawe
sluchaj...prawda jest taka,że wszystko w życiu się nudzi...i jak to następuje to czas na zmianę...

Gość uno_dos_tres
na cyckach świat się nie kończy, nie masz nic innego do zaoferowania?

tyle że pus-up trzeba w końcu zdjąć, mam dość robienia lodów i masaży dobierania się chciałbym poczuc się kobietą i żeby to on się mną zajmował

Gość uno_dos_tres
"mam dość robienia lodów i masaży dobierania się chciałbym poczuc się kobietą i żeby to on się mną zajmował" mówiłaś mu to?

mówiłam on twierdzi że ma bardziej stresującą pracę a moja jest mniej a do tegojestem kobietą wiec to ja powinnam zajmować się nim

Gość siwy_dym
smutnaaaa: istotna kwestia, Masz „małe takie fajne wiszące do kolan, czy sterczące, zezują na boki?, jeden wyżej drugi niżej? Brodawki duże, małe? Jeśli są takie fajne to pokaż fotke może coś doradzę, jak je upinać czy coś, Ale bujają się trochę podczas galopu? Chyba że są po prostu takie nieatrakcyjne bo regularne i symetryczne? cześć undostres

Gość poalnika
niezły jest "kobieta ma się zajmować facetem" lepszy jakiś jest czy co

Gość Lubię duże
widziały gały co brały

Gość Pani psychoolog
Smutnaaa nie załamuj się na cyckach świat się nie kończy

Gość jestem chętny
znajdź sobie kochanka

Gość pielęgnarka100
może ma cukrzycę - zabierz go do lekarza

Gość Killerus
Się przejmujesz cyckami. Jest wielu amatorów małych piersi. Mi tam małe się podobają. Jak się bujaja to nie jest tak źle:)

Gość uno_dos_tres
z tym kochankiem to nie najlepszy pomysł, ale poflirtować czemu nie? flirt zawsze podnosi temp. związku i pokochaj te swoje cycusie, bo jak facet widzi, że się nie akceptujesz to przestajesz być dla niego atrakcyjna hej siwy_

Gość zaufanie
Uwazam po prostu ze jezeli go nie podniecasz to w nim tkiw problem poniewaz kazda kobietka.. kazda z nas ma w sobie cos co ich urzeka... wiec musisz sie dowiedziec dlaczego tak jest od niego.. i nie szukaj kochanaproblemu w sobie poniewaz napewno masz w sobie ogien ktory go podniecal a teraz niestety moze byc tak zeznalazl inny.. nawet kochanie w filmach...powinnaspodjaz rozmowe i postawic sprawe jasno... a seks jest nierozlaczna cecha dobrego zwiazku.. jezlei nie powie lub bedzie sie eymigiwal rzuc go i znajdz tego ktorgo twoj ogien bedzie podpalal :D Pozdrawiam.

Killerus- pojawił się uśmiech na mojej zapłakanej twarzy, czemu płakałam ?bo odtrącił mnie dzisiaj i tak założyłam ten topik uno_dos_tres-chciałbym polubić swoje piersi nie są brzydkie tylko mogłyby być większe, ale no właśnie jest ale że jak widzę reakcję męża na duży biust to jestem zazdrosna

Gość zaufanie
dziewczyno niemarnuj zycia na jakiegos palanta ktory nie kocha Ciebie tylko duze cyccki.. badz madra i zostaw ch*uja....jak by cie kochal to by kochal cala Ciebie...

Gość uno_dos_tres
to przykre, że masz taką niską samoocenę, musisz nad nią popracować, bo będzie tylko gorzej. nie ma idealnych ludzi, a Ty na pewno masz inne zalety, które warto wyeksponować

Chętnie go wyręczę :D i pokarze jak trzeba lizać twe małe sterczące suteczki :P uwielbiam małe podskakujące w galopie :P

niestety to wszytko odbiło się na mojej samoocenie, wiem że mam problem, przecież są ważniejsze rzeczy na świcie niż cycki

Gość zaufanie
hej darochyba jestes prawiczkiem z komplekasmi ale tutaj nie szukaj kobiet latwyc pomyliles chyba strony frajerze

Gość uno_dos_tres
haha na Daro zawsze można liczyć :D

Gość zaufanie
dziwka ktora napisala powyzej