Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce byc samaa

dwoch kandydatow - zaden mnie nie pociaga

Polecane posty

Gość nie chce byc samaa

jakis czas jestem juz sama z dzieckiem, wiem ze z tego powodu moze byc mi trudno znalezc takiego faceta jakiego bym chciala jest 2 facetow, ktorzy chcieliby ze mna byc, oboje moim zdaniem byliby dobrymi partnerami ale nie pociagaja mnie jakos..;/ traktuje ich po przyjacielsku, lubie ich ale marze o milosci tylko nie wiem czy ona mnie jeszcze spotka:( nie chce byc sama bo bardzo brakuje mi bliskosci drugiej osoby, wiem ze gdybym dluzej sie spotykala z jednym z nich to z czasem bym sie mogla przywiazac i cos poczuc ale ja naprawde pragne namietnosci i wielkiego uczucia, ale czy "tak kocha sie tylko w filmach" ?

Gość nie chce byc samaa
ciezko mi byc samej z dzieckiem ale nie chce sie wiazac z tego powodu z kims do kogo nic nie czuje... bylam juz z ojcem dziecka kilka lat i na koniec bylismy jak obcy sobie ludzie, ani milosci ani seksu nawet rozmow.. nie chce tego powtarzac .. jakis czas temu bylam z kims krotki czas w kim bylam zakochana i bardzo mnie pociagal, ale nie byla to osoba odpowiednia do zwiazku na stale