Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aserehe

ładni faceci

Polecane posty

Gość aserehe

dlaczego często zdarza się tak, że ładny chłopak chodzi [z całym szacunkiem] nie zbyt ładną dziewczyną? hmmmm ?

Gość janusz z bydgoszczyy_
bo jest poyebany, slepy, chory smiertelnie i bierze co leci bo juz mu nie zależy lub jest utajonym gejem lub boi sie porządnych kobiet pieknych wysokich zgrabnych i madrych bo jest niedorobem i straceńcem życiowym proste albo może nie ma zębów wlasnych i sie wstydzi albo ma ptoka 4 cm albo poci sie na śmierdzaco no poyeb po prostu poyeb kaszaloty powinny byc lesbami i dac na m spokoj pasztety sproowtem do rzeźni

Jeden chlopak za którym sie uganiałam [pierwszy raz w zyciu] wolał grubszą ode mnie o 10 kg laske, z krzywymi zębami i jeszcze niższą niż ja 😭 To był cios w samo serce...

Gość a kiedy będziemy sami;)
oł noł, dwa największe poyeby w jednym temacie:D

Gość aserehe
no właśnie... nie rozumiem tego :/ to mnie dręczy

Bo w przeciwnym razie byloby nudno ;-) A serio: uroda to nie wszystko :) a nawet wlasciwie to niewiele. Najwazniejsze, zeby sie dobrze dogadywac. Najbrzydsza kobieta, zadbana, moze wygladac ladnie. Wlasnie ja jestem brzydula i mam atrakcyjnego faceta...

Gość aserehe
czyli kto ?

Gość slonce i deszcz.
bo nie tylko wyglad sie liczy. co facetowi po ladnej lasce, z ktora nawet nie moze sobie pogadac? 💤

Gość aserehe
wiem wiem to rozumiem, że charakter...ale czasem zdarza się łąda i o fajnym chrakterze i mniej łądna tez o fajnym...dlaczego wybiera tą 2? nie wiem.. milosc nie wybiera w koncu ;P

no wlaśnie ja sie z tym facetem spotykałam i było nam fajnie. Do dziś nie wiem co w niej było lepszego :O

Gość aserehe
uuuu no to jedyne wytłumaczenie , że może mu się Jej charakter spodobał :-o może i racja z tym,że nikt nie odbije... ale ja znam ładnego i każda jego dziewczyna nie za ładna...ehh i dlatego mnie to zastanawia może po prostu taki gust?

Posluchaj. Tak naprawde pojecie piekna jest pojeciem bardzo subiektywnym. To co sie Tobie podoba, nie musi sie podobac facetowi. Wiec naprawde nie masz sie co tym przejmowac

Gość ladny czesto jest skonczona
Fujarą życiową a laksa brzydula nie ma oporów zeby go samej poderwać... ładniejsze laski mają honor i same nie zaczynają z facetami 🖐️

Gość aserehe
nic już nie rozumiem ;D za trudne to dla mnie ha ha

Gość aserehe
hahahah

Gość aserehe
haloo ? wypowiadajcie się bo jestem ciekawa