Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KINgston

Poszlybyscie do slubu w takiej kiecce?

Polecane posty

Gość LittleMe
W halce? A gdzie sukienka?

Gość Kingston b ladna sukienka
wg mnie.Tylko ciekawe , jak ten material z bliska wyglada, czy nie jak firanka z woalu.

Gość Eeerrr...
Sukienka z bonprix bardzo ladna! Skromna i dziewczeca. Wyglada tak swiezo i lekko w porownaniu z tymi wszystkimi tradycyjnymi polskimi haftowanymi bezami. Sliczna, ale pasuje tylko na lato...

Gość kuzyneczka
cywilny tak ,może być ,do kościelnego jeżeli to miałoby byc skromna uroczystość to też się nadaje

Normalnie to nie mam nic do powyższych przykładów, jednakże zamawiałam kilka razy z bonprix i przychodziły takie szmaty, ze obawiałabym się nieźle tego co przyjdzie gdy zamówię tę sukienkę.... Już chodźby nie wiem co mi się spodobało, z bonprixu nie zamówię więcej.

Gość dla mnie ta ma bardzo duzo
uroku, dziewczeca, wiekszosc długich jest ciotkowata.

Gość Eryczka
Do slubu to moze nie.. ale po plazy chętnie bym taką założyła i poszla do smażalni na mintaja !

Gość ja bym poszła
bo nawet miałam iść w krótkiej, ale uważaj, bo sukienki z bonprix maja zazwyczaj baaaaardzo kiepska jakość - wiem, bo kupowałam :) ale ja bym w takim kroju poszła :)

Gość gdef
Bon Prix ma strasznie niską jakoś materiału. Nie polecam. a już na pewno nie na wesele. Jeśli chcesz tanim kosztem to myślę że wypożyczenie będzie dorbym pomysłem.

Gość o maj god o maj god
ladna ta sukienka jak ma byc na raz to czemu nie??

Gość a na ile osób te wesele???
na ile osób robicie wesele??bo jeżeli na kilka osób to ok jest ta suknia, ale jak na duze wesele to wogóle sie nie nadaje,

Gość madziamadziamadzia
autorko tematu.... moim zdaniem sukienka jest bardzo ładna i dziewczęca... jeśli masz ładne nogi i dobrze sie czujesz w krótkiej sukience to czemu nie? :) najważniejsze w krótkiej sukience to obcasy... muszą być :) wtedy nogi ładniej wyglądają :) Pamiętaj, że to Twój ślub i możesz iść w takiej sukience jaka Tobie się podoba :)

Gość co ma liczba ludzi na weselu
do sukienki? Nie ilosc, lecz jakosc. Idz, w czym sie dobrze czujesz.

Gość a na ile osób te wesele???
a to ma do rzeczy że autorka pisze iż wesele jak najmniejszym kosztem, ok jeżeli jej nie stać na duże wesele, to ok na suknię też trzeba oszczędzić co to się akurat chwali tylko ze jeżeli wszystko jak najmniejszym kosztem a wesele na 200ludzi to chyba coś jest nie tak!!!!!!wesele jak najmniejszym kosztem zeby tylko jak najwiecej zebrać a włożyc jak najmniejsze pieniadze, czy to jest OK????no chyba nie!!!!!!

Gość jffdfg
Ja mialam taka dlugosc, ale troche inny kroj i material, sukienka byla sliczna, skromna ale z klasa. Tylko to byl slub cywilny a nie koscielny. A tak sukienka calkiem ok, ale na cywilny.

do cywilnego nawet nie pasuje chociaż jak kto lubi , ja bym w takiej na wesele do kogoś poszła ale sama chce chociaz raz poczuc sie naprawde pieknie

Gość ghncgjgjfgjg
a mi ie podoba ta krotka pierwsza, moja znajoma byla w identycznej tylko dlugiej i nikt nie patrzyl na cene, a wygladala slicznie lepsza taka niz te napompowane blyszczace beki do ziemi z jakim drutem w srodku

Gość czerwona malva
ta druga śliczna