Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybredna e..

pociągają mnie tylko atrakcyjni faceci ;/

Polecane posty

Gość wybredna e..

podobaja mi sie tacy, ktorzy "nie nadaja sie do zycia" a ja bym chciala sobie je juz jakos ulozyc.. poza tym mysle ze oni maja tez wysokie wymagania wobec kobiet, ja jestem dosyc atrakcyjna ale nie taka jakbym chciala

Gość wybredna e..
zastanawiam sie czy powinnam zadowolic sie takim ktory nie do konca mi sie podoba czy szukac igly w stogu siana czasem widuje naprawde przystojnych facetow z brzydkimi kobietami,, ja brzydka nie jestem. ale uwazam ze wiekszosc przystojniakow to dupki i nie wiem cZY warto sie takimi interesowac

Gość mega_podrywacz
ja jestem przystojny i nie jestem dupkiem

Gość Vlex
mi też się podobają sami przystojni i zajęci i zazwyczaj dupki. no niestety ale najwartościowsi czyli i przystojni i z zasadami są po prostu zajęci.=

Gość wybredna e..
czemu mialabym komus robic bagno ?? wrecz przeciwnie.. poprostu zeby kogos kochac musi mi sie podobac wizualnie podrywacz dupkiem moze nie ale twoj pseudonim cie dyskwalifikuje

Gość wybredna e..
zawsze mialam przystojnych facetow i bylam bardzo lojalna wobec nich ale niesttety bez wzajemnosci.. a teraz niestety jak spotykam sie nawet z dosyc fajnym ale takim ktory mi sie nie podoba to ukradkiem patrze na przystojniakow:(

Gość wybredna e..
nigdy nie zdradzilabym swojego faceta bo bym poczula jakies motyle.. ale chcialabym miec takiego ktory by byl dla mnie atrakcyjny gdy bylam zakochana nawet nie patrzylam na innych

Gość wybredna e..
wyzej - podszyw napisalam, ze gdy bylam w kims zakochana to nie patrzylam w ogole na innych facetow, jakby ich nie bylo wcale... tylko on dla mnie istnieje ale nie potrafie sie zakochac w kims kto mi sie nie podoba tylko ze wszyscy mnie zawiedli z ktorymi bylam, ja im dawalam cale swoje serce