Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhjdddddddddddds

łóżeczko z baldachimem czy bez?

Polecane posty

Gość mam coś do powiedzenia
to ten sam sprzedawca, może robisz sobie reklamę

Gość dhjdddddddddddds
co to ma do rzeczy ze ten sam sprzedawca? jedno zdjecie przedstawia łózeczko a drugie posciel. bo nie mam jednego na ktorym jest i łózeczko i posciel. pytam o baldachim. a nie robie reklame

Gość moje zdanieeeeeeeee
wg mnie brzydkie i zupełnie bez gustu, ale o tym sienie dyskutuje! a baldachim? - jak lubisz wioche - to konieczny hiihihihihi

Gość dhjdddddddddddds
widze ze tu zapytac o rade to jak grochem o ścianę...nie pytam czy ładne tylko o to czy zostawic baladachim....a wypowiadaja sie osoby ktore pisza albo nie na temat albo tylko krytykuja dla zabawy...

Gość Anonim.....
a ja Ci powiem ze u nas baldachim sie sprawdzil i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!! tylko mielismy z ciennkiego materialu i bardzo szeroki ze objął całe łóżeczko i to jest super sprawa na lato occhrona przed komarami czy innymi owadami kiedy latem spisz przy otwartym oknie, zaslaniasz cale łóżeczko i dziecka nic nie pogryzie. Moje dziecko teraz ma 14 miesiecy i zarowno rok temu jak sie urodzila jak i w to lato zaslanialam łózeczko na noc i w ciągu dnia przy drzemce.

Gość moje też miał
baldachim. Kurz się nie zbiera, bo jak pierzesz pościel co tydzien, to baldachim też. Chyba że łóżeczko postawisz przy autostradzie. A skoro u nich po pokoju krążą takie tumany kurzu, to może i lepiej, żeby zatrzymywał się na baldachimie niz wpadał do łóżeczka. Jak brudasy nie piorą pościeli, to i może kurz się nazbiera po roku. Kupuj, jak ci sie podoba.

Gość Nie wiem po ile jest w
Bez.

Gość Ana BELLA
Co tydzień pościel pierzesz?? to chyba przesada.... u nas baldachim też sie sprawdził :)

Gość a czemu?
pranie co tydzien poscieli to przesada? ja swoja i dziecka tez zmieniam co tydzien zwlaszcza teraz latem kiedy w nocy jest duszno czlowiek sie poci, dziecko rowniez przez otwarte okno wszystko wpada do domu i sie osadza na lozeczku przeciez lozeczka nie odkurzysz jak dywanu podobnie jak nasze łózko w sypialni posciel lezy na łózku przykryta kapą ale mimo wszystko okno caly dzien na oscierz otwarte dlatego zdejmuje i piore posciel co tydzien a co to za problem 5 minut roboty!!!.

bez baldachimu :D bo ejst niepotzrebny, ciagle sie wywraca, zabiera powietzre i sie kurzy :d starsz dziecko ciagnie i zrywa, same klopoty :D

Gość mama zaraz dwojeczki
Z baldachimem :) I synek mial takie i teraz corcia.

Ja nie miałam baldachimu, ale teraz chyba się skuszę. Przecież jak nie będzie mi się podobać lub się znudzi, to go po prostu zdejmę.

Uważam, że bez baldachimu. Co najwyżej możesz kupić taką moskitierę - ozdobną, wygląda bardzo ładnie, jak baldachim, ale możesz nią okryć cale łóżeczko, aby ochronić dziecko przed komarami. Chociaż powiem Ci, że u mnie to się nie bardzo sprawdza. Póki co, zasłoniłam tak małą 1 raz tylko, bo był komar w nocy i nie mogłam go zlokalizować ;) Za tą moskitierę zapłaciłam chyba ze 130zł i myślę, że to kasa w błoto wywalona, bo na co dzień mam ją zwiniętą, żeby jak najmniej miejsca zabierała (ciężko sie dziecko wkłada do łóżeczka, gdy baldachim jest rozłożony...). Ja bym drugi raz tego nie kupiła.

Polecam łóżeczko lub kołyskę z baldachimem , kupiliśmy na stronie http://zabawkilola.pl , mają oni duży wybór w niskich cenach. Łóżeczko i kołyski z baldachimem są z drewna, a więc sama ekologia i to jeszcze produkcji polskiej, a nie chińskiej:)

Gość kelinna
oczywiście że z baldachimem :) to nie tylko jak się wielu wydaje ozdoba ale także znaczenie emocjonalne - buduje bezpieczeństwo dla dziecka :) sama kupiłam baldachim z bawełnianą koronką w sklepie dziecięcym bellbino.pl

Gość gość
Kupiłam łóżeczko mojemu maluszkowi, o całe niebo ładniejsze.TRo które pokazujesz, jest staroświeckie:D jak za króla świczka!

Gość gość
Kupiłam łóżeczko z baldachimem, ale nigdy go nie założyłam. Uważam, że to zbędny wydatek.

Gość gość
niektóre z Pań na tym forum są bezczelne: "baldachim to wiocha", "staroświeckie łóżeczko" itp. Każdy ma to na co go stać lub to co lubi, nikt Was nie pyta czy Wam się podoba tylko o funkcjonalność baldachimu. A swoje głupie uwagi może lepiej zostawić dla siebie, nie pamiętacie już jakie to fantastyczne uczucie kupować coś dla własnej pociechy ? Nie podcinajcie innym skrzydeł...

Gość gość
Ja tam uwazam ze przy taki malym dziecku jest wystarczajaco duzo roboty zeby dokladac sobie jeszcze prasowanie i zakladanie tego ustrojstwa. Moj syn ma 11 miesiecy i spi od urodzenia a samym przescieradle przykryty kocykiem a na poczatku spal w rożku takze cala ta pościel to zbytek.

Gość gość
kupilam lozeczko z baldachimem i posciela i szczerze mowiac nie polecam. Baldachim moze i ladnie wyglada ale jest zbedny, owadow w domu nie mam zeby robil za moskitiere. Wrecz przeszkadzal, bo ciezej sie dziecko wklada do lozeczka, do tego nad lozeczkiem wisiala karuzela i trzeba bylo pilnowac zeby sie nie wplatal w nia. Sciaganie i pranie tego ustrojstwa to dodatkowa robota. Kolderka tez byla niepotrzebna, dla mnie najlepsze byly spiworki.

ja nie chciałam baldachimu, ale jak przeprowadziłam dziecko z kołyski do łóżeczka, to ostatecznie mam i jest fajnie :)

Gość gość
mi sie podoba baldachim i powiem szczerze, ze wolalabym miec z baldachimem niz bez :) ostatnio zamowilam sobie tu www.salonyfiran.pl i sama projektowalam swoj baldachim :)

Gość gość
ja mam z baldachimem i naprawde ladnie mega wyglada :) kupilam tu www.salonyfiran.pl i musze przyznac, ze to byl dobry krok, jakos przyjemniej sie spi w tym lozku z baldachimem

Gość gość
baldachim lepiej kupic osobno do postawienia jako dekoracja pokoju - jak dziecko podrośnie idealnie sprawdzi się jako kącik do zabaw:) śliczny baldachim kupisz na http://papillon-shop.pl/

Gość Sandalek1231
Ja polecam dokupić baldachim jeśli jeszcze Wasze dziecko nie ma go nad swoim łóżeczkiem. Baldachim uspokaja dziecko i wycisza podczas leżakowania, tworzy niezwykłą atmosferę w pokoiku dziecka, a co najważniejsze chroni przed promieniami słonecznymi oczka naszego malucha. Z mężem kupiliśmy na babydoro.pl, mają w różnych dziecięcych kolorach, my postawiliśmy na niebieski. Polecamy ten gadżet.