Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie_spie_przez_chuja

Czy istnieje możliwość zmiany poręczyciela?

Polecane posty

Gość nie_spie_przez_chuja

Jestem poręczycielem kredytu, któremu poręczyłem chłopakowi córki. Nie znałem go z tej strony ze to taki skurwysyn kryminalista. Od pewnego czasu wszedł w spór z moim synem, który ma 20 lat, a chłopak córki 24. Syn mi powiedział co on wyprawiał w garażu ze swoimi pracownikami. W moim garażu kurwa na własnym podwórku. Dowiedziałem się takich rzeczy, które stały się prawdą, że prawie na zawał nie padłem. Dałem mu połowę garażu, bramę wjazdową przerobiłem by długim samochodem nie manewrował. Wszystko robiłem by córce było dobrze, a tu takie rzeczy. Byłem świadkiem jak on wyzywał moją córkę, przygryzł synowi. dwa razy mu powtarzałem by "wypierdalał" z domu jak i garażu bo tam ma swoje "rzeczy" i nic. Krótko mówiąc poręczyłem mu pożyczkę bo nie wyglądał na takiego skurwysyna. Jest karany itp, jeden telefon na policje i wiezień, a mi komornik wejdzie w pensję. Czy mogę jakoś zrezygnować, odwołać się od tego że jestem jego poręczycielem? Już zgłupiałem z tego wszystkiego bo martwię się o córkę, która ma "klapki" na oczach i zawsze broni tego skurwysyna. Martwię się o rodzinę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować