Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyłam ją....

Uderzyłam bratową w twarz!!!!

Polecane posty

Gość uderzyłam ją....

Obraziła moja matkę, spoliczkowałam ją. Mój brat stał i powiedział że miałam rację. On wyrzucił ją z domu.

Gość uderzyłam ją....
Co gorsze, leciała ona potem z łapami do mojego brata ale on se nie dał i odepchnął ją.

Gość oj tam
super, gratuluję brata i ogólnie rodzinki. Dziewczyna pozbyła się pojebanej rodzinki :]

Gość krucysko
dostała z liscia czy z pięści?

Gość awedejw
ale towarzystwo, a mamusia ją przytrzymywała jak celowałaś jej w twarz? i ile wszyscy mieliście promili we krwi ?

Gość uderzyłam ją....
Z liścia, za to że powiedziała do mojej matki ty stara dziwko, jakim prawem ona będzie tak mówiła do mojej matki. Dostała to co jej się należało, niech sobie obraża swoją matkę bo jest taką samą żmiją jak ona.

Gość awedejw
niech sobie obraża swoją matkę bo jest taką samą żmiją jak ona. to znaczy, że ją popierasz, tylko dla niepoznaki i przyzwoitości ją walnęłaś?

Gość oj tam
A jakim prawem uderzyłaś tą dziewczynę? Żmiją to jesteś ty. Głupia gówniara.

Gość krucysko
trza bylo kolanem poprawic, a brachu mógł jej zrobic słynny skok na garba :)) to uczy szacunku :)

Gość uderzyłam ją....
Jak to jakim? Obraziła moją matkę, później leciała z łapami do mojego brata. I nie popieram jej ale twierdzę że obrażac ona to sobie może obrażac swoją matke a nie moją. Nie pozwolę by ktoś prześladował kobietę która mnie wychowała, mój brat również.

Gość autorko a nie wiesz że nie bij
e się kobiet. Gdybyś jeszcze jakiemuś facetowi przylała to rozumiem ale kobiecie.

Gość awedejw
i ten wykastrowany przez mamunię i siostrunię cipkomen w tym całym zamieszaniu cąłkiem zgłupiał, naprawdę powiedział, ze dobrze zrobiłaś bijąc jego żonę ? pogratulujcie sobie obie wiedźmy, jaką wodę z mózgu mu zrobiłyście.

Gość oj tam
Skoro ją tak nazwała to widocznie miała powód to raz. Dwa nie masz prawa się wtrącać ani tym bardziej podnosić na nią reki głupia ściero. PO trzecie twój brat musi być zdrowo porąbany skoro olewa żonę i pozwala swojej popierdolonej siostrze ją bić.

Gość awedejw
dobrze , że to nie jest jeszcze Taliban, bo kwasem by jej twarz oblały

Gość do oj tam
Jeśli jakaś baba by biła faceta po twarzy to byś ją popierała? - rozumiem. Ale jak kobieta da w pysk kobiecie to już źle, poza tym co to za kobieta która obraża matke faceta.

Gość oj tam
Tak, bo kobiety są po to by biły facetów. Za wszystkie upokorzenia jakie od nich doznały a takie siostrunie i mamunie tylko w tym przeszkadzają.

Gość herszt
krecili pewnie nowa wersje reklamy polleny 2000... zamiast 'ociec , prac?' to 'matka, lejemy'

Gość uderzyłam ją....
Miała powód? Ty chyba żartujesz, to jej matka tak się wypowiadała na temat matki. Powiedziałam jej by poszła do tej starej zdziry, swojej matki i niech zgniją obie w rynsztoku. Poza tym ona mieszkała w naszym domu i naszej matce należy się szacunek. My chodziłyśmy koło niej, matka moja prasowała nawet jej rzeczy a jak raz jej odmówiła to zaczęła ją obrażac.

Gość awedejw
co za melina...

Gość oj tam
Miło że jakiś podszywacz się znalazł :] Ogólnie nie popieram bicia. Ani jedna ani druga strona nie ma prawa bić. A mąż patrzący jak jego siostrunia bije jego żonę to już totalna porażka. Ciota nie facet.

Gość beny8897
coście pili,krucy? pytom coście pili? godać mi tu zaroz! fioletowo dame?