Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zając poziomkaaa

Cieszyc się czy się bac?

Polecane posty

Gość zając poziomkaaa

Witam Na początku powinnam zaznaczyć, że od jakiegoś czasu moja miesiączka zaczynała się krwią zmieszaną z śluzem. W poprzednim miesiącu przypadła ona przed terminem i również podobnie się zaczęła jednak była mniej obfita dodatkowo pojawiły się ciemne brudzenia. W Tym miesiącu początek był taki sam, również przypadła ona wcześniej i rozpoczęła się jakby jasną krwią wymieszaną z śluzem. Następnie nastąpiły z 2 dni brudzenia o bardzo ciemnej barwie z 1, 5 dnia coś, co przypominało barwą krew, więc standardowo ciesząc się z jej pojawienia zaprzestałam przyglądania się jej jednak kolejne dni to było znów brązowe brudzenie. Zwykle miałam bardzo regularne cykle, jakie trwały 28 dni a miesiączka trwała 7 dni. Przeczytałam wiele wątków na różnych forach, w jakich dowiedziałam się, że takie brudzenia mogą występować w ciąży. Doskonale rozumiem, że każda kobieta jest inna i mimo podobnych objawów nie musi to świadczyć o ciąży w moim wypadku. Test zamierzam zrobić w najbliższym czacie a później niezależnie od wyniku skonsultować się z ginekologiem jednak jak na razie chciałabym was spytać drogie Panie o opinie czy takie objawy mogę przypisać jedynie do ciąży? Czy mogą świadczyć o innych zaburzeniach? Przepraszam za chaos oraz, że zawracam wam głowę ale ja już nie wiem czy mam się cieszyć czy bac ;)

w tym cyklu miałam identycznie, 2dni plamień, 1krwawienia, 3plamień. Plamienia momentami czerwone, momentami brązowe. W ciąży nie byłam na 100%, więc zaburzenia hormonalne

Gość zając poziomkaaa
Dziękuje bardzo za odpowiedź ;) Trochę szkoda, ciąża by nie była planowana jednak mimo wszystko cieszylibyśmy się ;) Chociaż i tak jutro zrobię test tak dla pewności ;)

Gość anoooo
nie wiadomo, to może być od jakiś małych zaburzeń, do poważnych, po ciążę, albo po prostu nic takiego...test zawsze możesz zrobić...

Gość anoooo
ale jak ciąża, to bardzo często już na samym początku są objawy...

Gość Pytanie mam do mam:)
ZObacz ostatnie strony wątku oczekujących na okres- dziewczyna miala 3 miesiace plamienia, zamiast okresu , testy negatywne nie widdziala co sie dzieje. Poszla do ginekologa i okazalo sie, ze jest w 16 tygodniu ciązy :)

Gość anoooo
no właśnie plamienia, krwawienie, ja też miałam krwawienie w czasie ciąży w terminie okresu, ale to nie było normalny okres, dużo mniej obfity!

Gość zając poziomkaaa
Kurcze dziewczyny dziękuje za odpowiedzi ;) Mimo, że to nie czas na malucha i niby nie planowałam i nie chciałam jeszcze ale przyznam, że bym się cieszyła ;) Aż wysłałam partnera po test ;) Mam małe zawirowania ze studiami więc to nie czas na to i może taki okres to wynik lekkiego stresu z tym związanego ale co mi tam jeśli nie to nie pierwsza i ostatnia robiłabym mgr z dzieckiem na ręku ;)