Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niphpihiphjnm lkbu

Nie chce mi się mieć dziecka

Polecane posty

Gość jakdobrze wstać
każdy był kiedyś dzieckiem to chyba jasne NIE? wiec po co używac takiego dennego argumentu? jest wolność słowa, to moja opinia i nikt nie ma prawa jej krytykować.

Gość DOBRaaaaa porada
czyja opina sie tak bardzo przejmujesz? jesteś jeszce młoda i jak nie chcesz to narazie nie mniej a ludzie zawsze gadać będą

Gość azzaz
a tu się mylisz bo jeśli jest wolność słowa to każdy może mieć zdanie odmienne więc ja mam właśnie odmienne-nie podoba mi się sposób Twojej wypowiedzi ,mam do tego prawo a wypowiedź ta świadczy tylko o twoim stanie umysłu. Nazywając tak dzieci nazywasz tak moje dziecko a od niego ci wara.

Gość jakdobrze wstać
Bede nazywac dzieci jak mi sie podoba. dla mnie bachory to obszczumury dziekuje za uwage. Dobranoc.

Gość ola57321
nie rozumiem w czym probem nie chcesz dzieci to nie miej, przeciez to nie jest obowiazkowe

Gość ola57321
ale jesli twoj maz pragnie dziecka to mozecie miec problem ja chce miec w przyszlosci dzieci i nie planowalabym zwiazku z kims kto ma w tek kwesti odmienne poglady

Gość azzaz
w zasadzie masz racje ja też moge cię nazwac jak chcę głupa kretynko. To by było na tyle.