Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość październik2011

hips shrinkx i inne wynalazki do 'kompresji' bioder po urodzeniu

Polecane posty

Gość październik2011

Witajcie, za 2 miesiące rozpocznę batalię o swoje 'poprzednie' ciało ;), przytyłam już 15 kg a przede mną jeszcze 2 miesiące. Jednak to nie kilogramy mnie przerażają, bo z tym się uporam. Bardzo poszerzyły mi się biodra, rozstaw, zwał jak zwał... Przekopałam gugle wzdłuż i wszerz. Znalazłam hips shrinkx - pas pociążowy do stosowania przez 8 tygodni po porodzie, kiedy w organizmie matki jest jeszcze obecny hormon, który "luzuje' wiązadła i stawy. Czy ktoś używał, słyszał opinie, zna...

Gość a za ile taka przyjemnosc
pewnie drozyzna,bandazem sie oplataj bedzie to samo

Gość październik2011
Muszę przyznać, że tani nie jest, gdyby kosztował 30 pln to bym kupiła i sama wypróbowała, ale że cena wynosi grubo ponad 250 pln to szukam kogoś kto ma jakieś doświadczenie z tym urządzeniem. Bandaż? nie jestem pewna czy to o to chodzi ...

Gość październik2011
nikt nie słyszał ;/ nic a nic?

Gość o ile pamiętam
szukaj opinii anglojęzycznych. Coś tam pewnie znajdziesz -z tego co pobieżnie rzuciłam okiem. U nas pewnie mało kto to stosował więc nie dziw się że opinii brak.

Gość październik2011
dzięki, właśnie znajduję wyłącznie zagraniczne opinie. Miałam nadzieję, że w Polsce jest jakiś odpowiednik, do którego się nie dokopałam ;)

nie przesadzasz? ile ci sie te biodra poszerzyły? 1 cm?2 góra:O i skad pewnosc ze to poszerzenie a nie po prostu tkanka tłuszczowa?

no,ale to chyba natura sama wyrowna.jeszcze nie slyszalam,ze ktos jest jakos wyraznie szerszy bo byl w ciazy..zreszta szerokosc kulek biodrowych i rozstaw nog zmniejsza gdy gdy waga sie zmniejsza..nawet jak sie po prostu tyje,to kulki w stawach biodrowych sie powiekszaja przeciez.