Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

huehue88

Jak pokazac facetowi że był głupi?

Polecane posty

Jak utrzec nosa facetowi? Jak mu pokazac że zrobił błąd zostawiając mnie. Tak żeby żałował, macie jakieś pomysły? Czuje się taka oszukana, zdradzona:(

zacznij od siebie ,zmien calkowicie image ,na bardziej ekstra,szpila ,fajny ciuch ,fryzjer ,makijaz,napewno szlak go trafi ,dla kogo i co sie stalo,ze tak sie zmienilas ,gwarantuje to dziala zwlaszcza jesli jest mozliwosc ,ze widujecie sie np na ulicy.

Gość do.re..mi...
nie pozostaje ci nic innego jak sie z tym pogodzic,ze jednak nie byłas jego ideałem skoro powiedział ci se la wi(czy jak to sie tam pisze) :P

jak sie zostalo skrzywdzonym i oszukanym to zawsze jest chec zemsty, bo takie upokorzenie boli, ale czas leczy rany i ulozysz sobie zycie na nowo :) ale jesli bardzo go kochalas, to bedzie ciezko, ale minie, wierz mi ;)

Gość Astoria1985r
Marne masz na to szanse. Jeśli Cię zostawił to nie będzie żąłował nawet gdybyś nie wiem co zrobiła.

Gość zyta gilowska numer dwa
a moze własnie dobrze zrobił, że cie zostawił? skoro jestes taka małostkowa ?

Nawet jak pomyśli, że źle zrobił to wcale nie musi Ci tego okazać. Znajdź kogoś innego, ale nie na siłę, bo możesz znów się zawieść. Jesteś teraz bogatsza o doświadczenie i wyciągnij wnioski z przeszłości - o co powinnaś/powinniście dbać w nowym związku, a czego nie powinnaś robić zbyt szybko :)

Nic tak nie wqrwia innych jak twoje szczęście więc bądź po prostu szczęśliwa.

W sumie racja, najlepiej jak bede dalej szczęśliwa ( ogólnie jestem taką osobą tylko ta sytuacja mnie zdołowała na moment ) a z wyglądem coś zrobie tylko dla siebie. Dzięki ludzie! :)

Gość Dr. Świrrusek
Moja rada jest następująca, nie zawracaj sobie nim więcej głowy. Raczej przeanalizuj dlaczego cię zostawił i staraj się w przyszłości nie popełniać tych samych błędów. Z mojego doświadczenia wynika, że facet nigdy nie zostawi kobiety na której mu zależy. A jeżeli mu nie zależy to warto ustalić dlaczego. Nie ma sensu też dołować się i zamykać w domu. Baw się dobrze, ciesz się życiem i cierpliwie szukaj następnego, na pewno lepszego niż poprzedni.