Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulińkkka

Czy te kosmetyki warte są 30 zł ?

Polecane posty

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dla mnie nie sa tyle warte i pewnie długo lezały i zbyt swieże nie sa

Gość ulińkkka
Sprzedajaca pisze ,że maja długie daty ważności ,kusi mnie ten balsam z Sephory ..sama nie wiem

Gość CiekawaZuzanka
NIE!;) Próbki to można za darmo dostać. Po co Tobie używane kosmetyki ("ale kupiłam sobie nowy preparat pod oczy ,więc ten oddaję w Twoje ręce" to niech da, a nie sprzedaje stare, używane kosmetyki)? Jeśli są takie rewelacyjne, a sprzedająca lubi kosmetyki to czemu ich sobie nie zostawi bądź odda/sprzeda symbolicznie komuś bliskiemu? Dodatkowo zawartość np. poł butelki/kilka razy używany tusz świadczy o tym, że kosmetyk trochę był używany i nie patrzy się na datę ale na informację ile kosmetyk po rozpoczęciu można używać (pojemniczek z liczbą) a ta b. często jest krótksza od daty ważności. Zresztą kosmetyk często może szybciej się "psuć" gdy ma jeszcze datę ważności ale już trochę ma od produkcji, a co dopiero używany kosmetyk!

Gość teraz nie ma problemu
z zakupem jakichkolwiek kosmetyków. Po co kupujesz jakieś uzywane resztki? Nie warto

Gość ulińkkka
Tam jest nowy balsam Sephora ,krem Oriflame , mydełko naturalne, maseczki prawie nowe..nie wszystko jest używane.Widzę,że duzo ludzi teraz kupuje takie zestawy