Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic ci nie powiedzą...

Jak myslicie dlaczego chloapki nigdzie nie zapraszaja

Polecane posty

swoich dziewczyn jakie moga byc tego przyczyny?

Gość vgjhbknm,
wstydza sie pokazac z takimi parszywymi ryjami

Gość hhahhehehihih
mnie były równiez nigdzie nie zapraszałlm... i jest były :) obecny mnie zapraszał :) i jest obecnym ciagle i bedzie mam nadziej :)

Gość hhahhehehihih
"wstydza sie pokazac z takimi parszywymi ryjami" a jestes brzydka autorko? inni cie zapraszali?

"wstydza sie pokazac z takimi parszywymi ryjami" - to musi byc przyczya plus obojetnosc z jego strony

Gość hhahhehehihih
""wstydza sie pokazac z takimi parszywymi ryjami" - to musi byc przyczya plus obojetnosc z jego strony" u mnie powodem była inna laska i to ze była praktycznie na moim utrzymaniu ... tamta teraz go utrzymuje :)

"a jestes brzydka autorko?" - wg mojego chlopaka tak i odczuciach

Gość hhahhehehihih
"nic ci nie powiedzą... "a jestes brzydka autorko?" - wg mojego chlopaka tak i odczuciach" no cóz są gusta i guściki :) rozumiem ze to jedyny facet na swiecie innych nie ma?

Gość moze on nie ma
kasy???

Gość hhahhehehihih
"brak kasy moze?" tu nie o to chodzi... jak widac wyzej panna napisała ze chłopak ja uwaza za brzydka wiec po co z nia jest. Jakis masochista albo co. Nie ma innych na ulicach itp? Naprawde nie widac innych facetów? :Przeciez dla kogos innego9 mozesz byc piekna a dla innego piegowata, brzydka i pasztet. Są gusta i guściki " Kazda potwora znajdze swego amatora"

Gość factorX
a gdzie Ty zapraszasz swojego chłopaka ? albo jakie niespodzianki dla niego przygotowujesz. Uprzedzając posty amazonek, które zaraz będą Cię broniły, powiem tylko 3 słowa - jest XXI wiek.

Gość hhahhehehihih
"a gdzie Ty zapraszasz swojego chłopaka ? albo jakie niespodzianki dla niego przygotowujesz. Uprzedzając posty amazonek, które zaraz będą Cię broniły, powiem tylko 3 słowa - jest XXI wiek." wóasnie ... tez mu powiedz ze jest brzydki i z kolesiem z takim ryjem nigdzie nie wyjdziesz... olej go tak samo jak on ciebie i znajdz takiego dla którego bedziesz ładna i dla ktorego bedziesz chciała sie strasc tak samo jak on dla ciebie :)

Wczesniej z tego co wiem zapraszal w rozne miejsca swoje kolezanki. Jak juz gdzies jestesmy przelotem wtedy kazdy placi za siebie. Wiem ze na mnie szkoda mu pieniedzy dlatego tez nawet sie nie prosze o nic. Ja nie jestem skapa, nie raz stawialam pizze, , robilam grilla i nie wypominalam mu niczego. Interesuje mnie tylko kwestia wyjsc, z kolezankami chcial i robil to chetnie a ze mna nie. Mysle ze dlatego to robi bo jestem mu obojetna, bo nie musi sie starac , bo jestem za malo atrakcyjna dla niego, bo takie laski jak ja sa tylko i wylacznie do wykorzystywania.

Bo nam się nie chce, gdy mamy już dziewczynę to po co wciąż się wysilać i jeszcze do tego inwestować? Pora tokowania się skończyła więc wystarczy tylko minimalnie "podtrzymywać zainteresowanie" laski swoją osobą standardowymi środkami, po co do tego specjalnych zabiegów? Zaorane pole orać dalej? ;)

tylko ze tak jest od zawsze