Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmileLikeYouMeanIt

Dlaczego ona nie chce sie ze mna spotkac:(

Polecane posty

Gość martynaaaaaa1000000
wiesz, ja tylko mówię jak było w moim przypadku :) Może Ona myśli inaczej-czas pokaże :)

Gość zołza pierwszej wody
Takie propozycje "a może", "kiedyś" to ja mam a dupie. Co to za facet, co nie potrafi terminu nawet zaproponować? Może jeszcze miejscówkę mam znaleźć, żeby księciuniu łaskawie mógł mnie zaszczycić spotkaniem? Konkret to konkret - "mała, w sobotę o 19 w X". Jak jej nie pasi, to ONA ma problem, przecież Ty też masz swoje zajęcia, nieprawdaż? ;) Facet, co się płaszczy przed kobietą, żeby tylko się z nią spotkać, jest dla mnie spalony. Tak samo jak ci, co smsują zaraz po randce albo następnego dnia od rana. Desperaci :O

Gość martynaaaaaa1000000
Dokładnie, facet powinien zapytać kobiety czy ma czas np w sobote sie spotkac i pójść do kina, wtedy jesli dziewczyna jest zainteresowana to odpowiada albo tak albo nie, jesli nie ma czasu to mówi, ze nie da rady i proponuje inny dzień, a nie tam jakies dziecinne gierki. Konkretnie musi być :)

Gość martynaaaaaa1000000
No tak zrób bo inaczej możesz czekać w nieskończoność :) a tak bedziesz wiedział na czym stoisz.

czyli proponujac X termin jesli: -Ona sie zgodzi (mam szanse) -Ona tylko powie, ze nie moze (szansy u niej nie mam zadnej) -Ona sie nie zgodzi, jednak zaproponuje inny termin (mam szanse)

Gość martynaaaaaa1000000
Dokładnie:) jest też inna opcja, jeśli Ci powie, że nie może bo nie ma czasu itd i nie zaproponuje innego terminu, to zapytaj wprost, w który dzień by jej pasowało, jesli znowu będzie coś kręcić to wszystko jasne :)

miałam na myśli że moze pokażesz jej np. jakieś ciekawe miejsce, ze nie tylko z nia chcesz sie zobaczyc ale masz inwencje poswiacasz swoj czas zeby cos wczesniej przygotowac. najgorsze to siedzenie i przewidywalnosc -ja mu sie podobam on chce sie spotkac wiec siedzimy sobie razem- mnie najbardziej takie cos zniecheca- nawet jak mi sie chlopak podobal ale zawsze na spodkaniach bylo tak samo i tak po jakims czasie i tak nie wypalalo. :p powalcz o nia:)

Gość martynaaaaaa1000000
ale On przeciez nie zapraszał Jej kilkakrotnie do restauracji, to było ich pierwsze spotkanie, więc wyjscie do restauracji to dobry pomysł, jeśli bedzie Nim zainteresowana i dojdzie do kolejnych spotkan wtedy mężczyzna może pomyśleć nad innymi miejscami, teraz pytanie jest inne:czy Ona w ogóle się z Nim spotka

smsa nie wysyłaj. lepiej zadzwonić! ale z konkretna datą nie kiedy ma czas, jak odpowie ze nie ma czasu to czy w najblizej porawdopodobny dzien kiedy moze miec wolne. i o ;)

Mysle, ze trzymam sie na dystans, przynajmniej staram sie. Jakos nie przypominam sobie abym dal jej odczuc, ze desperacko mi zalezy na niej, raczej wszystko na luzie:)

tylko ze smsy sa bardzo wygodne. rozmowa jest o tyle lepsza ze nie daje czasu na wymyslanie argumentow. jak teraz zadzwonisz z konkretna data to albo odmowi, albo powie ze nie moze to zapytaj czy w weekend bedzie mogła a jak nie to kiedy? oczywiscie nie od razu z takimi pytaniami, najpierw zapytaj sie co teraz robi i ma chwile czasu zeby pogadac zeby nie bylo:p

nie domyslaj sie tego tylko zadzwon. niektorych do siebie trzeba po prostu przekonac. nie na kazdego od razu dziala nasza osobowosc i wdzieki w takim stopniu jakim my bysmy chcieli. uszy do gory i wiecej optymizmu, nie boj sie dzialac! to ze ona cie zwodzi to jedno ale z drugiej tez za kazdym, razem odpisuje to tez swiadczy swiadczy o tym ze nie chce tracic z toba kontaktu, a moze tez nie chce spalic? zadzwon do niej!

ehehehe to znaczy ze ci bardzo zalezy, zamiast sie domyslac jak zareaguje i co z tego bedzie zaryzykuj ;) mowie ci. przedtem moze przejdz sie na krótki spacerek zeby troche wyluzować wróc i po prostu zadzwon, nie pisz smskow. :D

Niewiem czy dam rade zadzwonic;p z napisaniem teraz konkretnego smsa mam problem, nie mowiac juz w ogole o dzwonieniu, gdzie nigdy z nia przez telefon nie rozmawialem. 20 19